Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Βίντεο από αγώνα που οργάνωσε η ρώσικη εθνικιστική οργάνωση Soprotivlenie (Αντίσταση).

Το σύμβολο της ραγδαία αναπτυσσόμενης οργάνωσης Soprotivlenie
Οι Λευκοί λαοί της Ευρώπης μετά από ύπουλη προπαγάνδα ξενικών αξιών έχουν χάσει το πνεύμα της πρωτοπορίας, το πνεύμα του μαχητή, το Πνεύμα του Πολεμιστή. Ο κύριος στόχος των προσπαθειών μας είναι η αναβίωση αυτού του πνεύματος.

Η σύγχρονη κοινωνία φτιάχνει μικροαστούς και καταναλωτές. Εμείς θέλουμε τους ανθρώπους Πολεμιστές. Ανθρώπους δυνατούς πνευματικά και σωματικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου