Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ανυπακοή και αντίσταση ! Βία στην βία της σιωνιστικής εξουσίας !


Με την απαρχή της νέας σχολικής χρονιάς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ολοένα και πιο δυναμικό μαθητικό κίνημα που αντιδρά και διεκδικεί μέσω καταλήψεων και άλλων παρεμβάσεων το δικαίωμά του σε καλύτερες υποδομές σχολικών κτιρίων, επάρκεια καθηγητών, βιβλία και αύξηση του ποσοστού του ΑΕΠ για την Παιδεία.

Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πρωτοφανούς κινήματος μαθητικής νεολαίας που δείχνει ξεκάθαρα ότι μπήκαμε σε μια νέα πορεία εθνικολαϊκών αγώνων. Κάτι που δείχνει να ανησυχεί σοβαρά τα αστικά κόμματα κάθε απόχρωσης με «ηγετική» φυσιογνωμία τον ΛΑ.Ο.Σ και τους νομιμόφρονες υποστηρικτές του οι οποίοι έχουν επιδοθεί με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο στον εκφοβισμό γονιών και μαθητών και κατά των «παράνομων» καταλήψεων, πρωτοστατούν κατά πάσης φύσεως μαθητικής εξέγερσης και συνηγορούν υπέρ της με κάθε τρόπο καταστολής του μαθητικού κινήματος.

Τρανό παράδειγμα το άρθρο του κυρίου Γιάννη Τσιλιμίγκρα (καθηγητή - ιστορικού και μέλος της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ) στο ιστολόγιο «Ελληνικές Γραμμές» (που αλλού) στο οποίο εκτός από παράνομες, χαρακτηρίζει και ως «υποκινούμενες» τις καταλήψεις των μαθητών … η αστική «εθνικοφροσύνη» στο μεγαλείο της …

Ο κύριος Τσιλιμίγκρας λοιπόν υποστηρικτής του φιλοσιωνιστικού ΛΑ.Ο.Σ (ενός κόμματος που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στο ξεπούλημα της χώρας στους σιωνιστές τραπεζίτες) σε αυτό το άρθρο του, «στοχοποιεί» τους αγωνιζόμενους μαθητές με τον πιο ανελεύθερο αναχρονιστικό και ανάλγητο τρόπο.

Αφού χαρακτηρίζει τις καταλήψεις παράνομες και … αντιδημοκρατικές, τονίζει ότι αυτές υποβαθμίζουν (!) το δημόσιο σχολείο. Γι αυτό και προτείνει όχι μόνο ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος περί καταλήψεων, αλλά και να παρεμβαίνει η αστυνομία διότι «Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΜΠΟΥ»!!! όπως γράφει χαρακτηριστικά …

Προτείνει μάλιστα να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (!) όσοι γονείς στηρίζουν τους αγώνες των παιδιών τους και να παραπέμπονται με την κατηγορία της «παραμέλησης ανηλίκου»... Συνεχίζοντας το παραλήρημα του ο καθηγητής Τσιλιμίγκρας, τονίζει ότι το «φαινόμενο» των καταλήψεων είναι «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» σκοπίμως αποκρύπτοντας βέβαια τις μαθητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία όπου χιλιάδες μαθητές Λυκείων (Παρίσι, Ναντ, Λυών, Λιλ κ.α.) ξεχύθηκαν στους δρόμους στα οδοφράγματα και προκάλεσαν βίαιες συγκρούσεις, τις καταλήψεις διαμαρτυρίας στα Βρετανικά Λύκεια καθώς και τα 30 σχολεία της Αργεντινής όπου εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές διαδήλωσαν για καλύτερες κτιριακές και εκπαιδευτικές συνθήκες.

Σε ανάλογο μήκος κύματος ο κύριος … Βασίλειος Πλιάτσικας, υπεύθυνος Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού στο 6ο διαμέρισμα των Αθηνών (Κυψέλη) ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook (με την ιδιότητά του ως "τραγουδοποιός") δεν παραλείπει να ανεβάζει καθημερινά posts σχετικά με τις "παράνομες" μαθητικές καταλήψεις, συστήνοντας ανεπιφύλακτα την «παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων» για την καταστολή τους.

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω, παροτρύνει τους γονείς να «καταδώσουν» στην αστυνομία ή να προσφύγουν στον εισαγγελέα τόσο για τα ίδια τους τα παιδιά (εφ' όσον δεν συμμορφώνονται) όσο και για τους καθηγητές που θα επιχειρήσουν να στηρίξουν τους μαθητικούς αγώνες.

Σύντροφοι και συντρόφισσες, το συμπέρασμα που εύκολα κάποιος μπορεί να συνάγει από τέτοιου είδους παραληρήματα κομματικών εκπροσώπων είναι ένα ...

Οι εξεγέρσεις των εφήβων τραντάζουν συθέμελα το αστικό κράτος και αποδεικνύουν τώρα περισσότερο από ποτέ και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ωμότητα, τη βία και την αναλγησία του συστήματος. Ο έφηβος πρέπει με κάθε τρόπο να "καθυποταχθεί", να "ευνουχιστεί", να καταπιεστεί και να στοχοποιηθεί ...

Και η αστυνομία που συμμετέχει σε χίλια 2 άλλα γνωστά «νταραβέρια» σε όλη την χώρα είναι το "ενδεδειγμένο" όργανο, το αναγκαίο υποστηρικτικό όπλο του συστήματος σύμφωνα με τους κυρίους αυτούς.

Η μαθητική κοινότητα έχει στραφεί πια ευθέως και με απίστευτη μαχητικότητα ενάντια στον πυρήνα του ξεφτιλισμένου αστικού κράτους και η εξάπλωση του κινήματος καθώς και οι αλληλέγγυες συμμαχικές του σχέσεις με γονείς και κηδεμόνες ξεπερνάει με ορμή τη λάσπη των εκπροσώπων του ΛΑ.Ο.Σ περί «χαβαλέ» των καταλήψεων και «μοναδικής χρησιμότητας τους για χάσιμο μαθημάτων»!

Άνεργοι γονείς και νεολαία αντικρίζουν μαζί την πεμπτουσία του φιλοσιωνιστικού αστικού κράτους και την απειλή για ωμή και βίαιη παρέμβαση των κομματόσκυλων και των ένστολων πραιτωριανών που αιματοκύλισαν πρόσφατα τους συμπατριώτες μας με απίστευτη αγριότητα ...

Σε μια κοινωνία βαθύτατα κλονισμένη, έτοιμη για την τελειωτική αποδόμηση, κάθε εθνικού και κοινωνικού συνδέσμου το δικό μας μήνυμα απέναντι στα τσιράκια του συστήματος που αντιμάχονται το μαθητικό κίνημα θα είναι:

Ανυπακοή και αντίσταση ! Βία στην βία της σιωνιστικής εξουσίας !

Καταλήψεις σε σχολεία και πανεπιστήμια, εμπρός για νέες παρεμβάσεις έξω από τα σπίτια των προδοτών στις πλούσιες συνοικίες των Αθηνών!

της Ίσιδος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου