Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αριστερά και Μπάτσοι. Aφιερώνεται στους μπατσολάγνους- στρατολάγνους "εθνικιστές" και "πατριώτες".

Μπάτσοι και αριστεροί είναι το ίδιο μαγαζί !
Το περιοδικό των μπάτσων το οποίο τυπώνεται στον Περισσό απο την "Τυποεκδοτική" του ΚΚΕ

Το επίσημο περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" των μπάτσων, δηλαδή των πραιτωριανών,κατά Βύρωνα Πολύδωρα, της αστικής δημοκρατίας, τυπώνεται από την "Τυποεκδοτική" μια εταιρία η οποία ανήκει στο ΚΚΕ. Μάλλον το κόμμα του Περισσού ,εμπέρδεψε ,το παλαί ποτέ Ε.Λ.Α.Σ με την ΕΛ.ΑΣ.

Τώρα πως γίνεται ,το κόμμα που παλεύει για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης να τυπώνει στις εγκατάσεις του τα περιοδικά των μπάτσων ,δηλαδή των κατασταλτικών δυνάμεων της αστικής τάξης ,αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας εξηγήσουν οι 'σύντροφοι" του Περισσού.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ΚΚΕ έχει επιχειρήσεις ,και διάφορες εταιρίες, στις οποίες ,οι κακές γλώσσες λένε ότι οι μισθοί και οι συνθήκες εργασίες δεν είναι και οι καλύτερες.
Για εμάς αυτό ,δλδ η διαπλοκή αστικού κράτους,μπάτσων και αριστεράς (κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής) δεν είναι κάτι το νέο. Ο μαρξισμός είναι η κατ'εξοχήν ιδεολογία που χρησιμοποιεί η τραπεζική χούντα των "περιούσιων" παγκοσμίως για να αποδομήσουν έθνη και παραδόσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπινα όντα χωρίς ταυτότητα και πολιτισμό ,εύκολα χειραγωγούμενα. Όσο και αν η αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) προσπαθεί να το παίξει αντικαθεστωτική ,πάντοτε θα ξεβρακώνεται,όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ,αλλά και στην περίπτωση των εξ'επαγγέλματος αντιρατσιστών που υποστηρίζουν την Made in USA "Αραβική Άνοιξη".

Κλείνοντας ,για όσους δεν γνωρίζουν τα κομμουνιστικά κόμματα του Ιράν και της Βενεζουέλας ,έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ σε ουρανοξύστες όπου επίσης έχουν την έδρα τους εταιρίες βιτρίνες της CIA! Απο την εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης έως και σήμερα χορηγός της "επανάστασης" είναι τα κόκκινα δολάρια!


1 σχόλιο:

  1. ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    peri majestic

    http://peri-thefutureishere.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή