Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Καταγγελία.

Καταγγέλλουμε την διεθνή οργάνωση «Ερυθρός  Σταυρός» για αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος και για αντισημιτισμό. 
Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή οι νεκροί στο Άουσβιτς δεν είναι 1,1 εκατομμύρια αλλά 52 χιλιάδες.  
Ζητούμε: όλοι οι πολιτικοί αλλά και ο πρωθυπουργός της ελλάνδας να προβούν άμεσα σε καταδικαστικές δηλώσεις και την απαγόρευση της εν λόγο οργάνωσης

Βεβαίωση που προσκομίστηκε μετά από τις απαιτήσεις  των δικηγόρων του Έρνστ Τσούντελ  (Ernst Zundel) το 1979 από τον Ερυθρό Σταυρό. Αναφέρει ότι ο συνολικός αριθμός κρατουμένων που πέθαναν στα 13 μεγαλύτερα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανέρχεται στις 271 χιλιάδες 301 άτομα. Τα δεδομένα πάρθηκαν από τα αρχεία των στρατοπέδων στο Μπεν-Αρόλζεν, Γερμανία.

2 σχόλια:

  1. Κατι εν μερει ασχετο.Ποια ειναι η αποψη σου για την σφαγη των Σερβων απο τους Κροατες στο Γιασενοβατς;Το ρωτω αυτο διοτι ναι μεν οι Κροατες τοτε του Παβελιτς ηταν(;) εθνικοσοσιαλιστες-ναζι αλλα ηταν και ειναι ρωμαιοκαθολικοι,και γνωριζουμε φυσικα την σταση του Βατικανου απεναντι στους μη καθολικους.Και η μεγαλη τραγωδια ειναι πως η δολοφονικη αντιπαλοτητα μεταξυ Σερβων-Κροατων αφορα λευκους(τυχαιο;)λαους που θα επρεπε κανονικα να εχουν αλλους("περιουσιους") αντιπαλους.Το ζητημα του Γιασενοβατς ειναι πολυ ευαισθητο και δυστυχως δεν ειναι απατη οπως το "ολοκαυτωμα".Μακαρι οι Σερβοι και οι Κροατες να συμφιλιωθουν για το καλο της λευκης φυλης.Αν μπορεις απαντησε,και επισης αν εχεις επαφες με συναγωνιστες δημοσιευσε κατι σχετικο μελλοντικα και με αναλλυτικο τροπο.Εν ονοματι ολων αυτων των θυματων και των ψυχων τους πρεπει να επελθει επι τελους η συμφιλιωση,τωρα μαλιστα που η Ευρωπη δεχεται μαζικη εισβολη απο αλλοφυλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά για τα γεγονότα στο Γιασένοβατς. Μόνο αυτά που γράφει η «επίσημη» ιστορία. Πράγματι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα η θανάσιμη κόντρα των κροατών και σέρβων ακόμα και στις μέρες μας. Πρέπει να πούμε ότι τους κροάτες όλοι οι σλαβικοί λαοί δεν τους βλέπουν με καλό μάτι διότι «έχουν γίνει πολύ δυτικοί».
    Επαφές με συναγωνιστές δεν έχω, αλλά δεν παύει το θέμα που έθιξες να με ενδιαφέρει πολύ. Θα προσπαθήσω να ετοιμάσω μια ανάρτηση για τους κροάτες και σέρβους , αλλά και για το Γιασένοβατς.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή