Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Προς αναγνώστες

Θεωρείται φυσικό οτιδήποτε αφορά τις ιουδαϊκές γραφές να μας ερμηνεύουν και να μας εξηγούν οι «ειδικοί». Τίποτα δεν αφήνουν να τα καταλάβουμε μόνοι μας. Όταν οι «γραφές» αναφέρουν ότι κάτι είναι λευκό ή μαύρο εμείς πρέπει να ακούσουμε τους παπάδες τι λένε για το χρώμα…. Παράξενα πράγματα.

Παρακαλούμε γράψτε μας πως καταλαβαίνετε εσείς τα παρακάτω απόσπασματα από την
«Αγία Γραφή» και , αν γνωρίζετε , πως τα ερμηνεύει το παπαδαριό;

«Αγ. Γραφή» :

Προς Εβραίους , κεφ. ΧΙ -13 :  Εν πίστει απέθανον ούτοι πάντες, μή λαβόντες τάς επαγγελίας, αλλά μακρόθεν ιδόντες αυτάς καί πεισθέντες καί εγκολπωθέντες καί ομολογήσαντες ότι είναι ξένοι καί παρεπίδημοι επί τής γής.

Γένεση , VI - 2 : ιδόντες οι υιοί τού Θεού τάς θυγατέρας τών ανθρώπων, ότι ήσαν ωραίαι, έλαβον εις έαυτούς γυναίκας εκ πασών όσας έκλεξαν.

Γένεση , VI - 4 : Κατ' εκείνας τάς ημέρας ήσαν οι γίγαντες επί τής γής, καί έτι, ύστερον, αφού οι υιοί τού Θεού εισήλθον εις τάς θυγατέρας τών ανθρώπων, καί αύται ετεκνοποίησαν εις αυτούς· εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι έκπαλαι άνδρες ονομαστοί.


7 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η επίσημη μετάφραση που δίνει το παπαδαριό στα αποσπάσματα από την Γέννεση.

    http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Genesis/Genesis_kef.6-8.htm


    Τα αποσπάσματα δεν έχουν σχέση με την φιλολογία του Λιακόπουλου περί Ελ , Νεφελίμ και εξωγήινων.


    Εννοούν τα παρακάτω:

    Οι "υιοί του Θεού" είναι οι Εβραίοι. "Άνθρωποι" είναι η μετάφραση που έδωσαν οι εβδομήκοντα (που ήταν όλοι Εβραίοι) όταν μετέφρασαν στα Ελληνικά το εβραϊκο κείμενο, το πρωτότυπο εβραϊκό κείμενο
    ποιός ξέρει τι λέξη έχει εκεί , αλλά αναφέρεται στους μη εβραίους, οποιασδήποτε καταγωγής (όχι σε Έλληνες ή Ευρωπαίους απαραίτητα, αλλά π.χ. στους γειτονικούς σημιτικούς και αφρικανικούς λαούς.) Άλλωστε οι Εβραίοι είναι λαός που έχει στην παράδοση του την φυλετική επιμειξία.

    Οι "Γίγαντες" που αναφέρονται στο κείμενο, είναι οι ...αρχαίοι Έλληνες και οι Άριοι λαοί γενικότερα. Η φυλετική φύση των Εβραίων ήταν τέτοια που ήταν μικρόσωμοι και κοντοπίθαροι σχετικά με τους Άριους (π.χ. σύγκριση Δαβίδ με Γολιάθ). Οι Εβραίοι έχουν πλέον ψηλώσει κάπως μέσα από την φυλετική επιμειξία, αλλά την εποχή που γράφτηκε το κείμενο της παλαιάς διαθήκης, ένας μέσος Εβραίος είχε ύψος από 1.30 έως και 145 για τους "ψηλούς" ενώ οι λευκοί ήταν στα σημερινά δεδομένα , κάποιοι όμως έφθαναν και στα 2 μέτρα όπως και σήμερα. Ο "γίγαντας" Γολιάθ, για τον οποίον μαθαίνουμε στα "ελληνικά σχόλεία" να γιορτάζουμε τον θάνατό του από τον Δαβίδ πιθανότατα ήταν Ελληνικής καταγωγής. Ο Γολιάθ κάλεσε σε μονομαχία τον Δαβίδ (κάτι που εξέφραζε τα αρχαία Ελληνικά ήθη του πολεμιστή) και ο Δαβίδ αντί να πολεμήσει, με δολιότητα , εμφανίστηκε στην μονομαχία και του πέταξε στο κεφάλι μια πέτρα με την σφεντόνα , παραβιάζοντας τους όρους της μονομαχίας. Αυτή η πράξη για τα δεδομένα και τα ήθη του πολιτισμού της Ευρώπης, θα έπρεπε να αποτελούσε ντροπή και ευτελισμό, για τα ήθη όμως των Εβραίων αποτελούσε πράξη εξαίρετη, καθώς ο πολιτισμός τους βασίζονταν στην δολιότητα και την πονηριά.

    Το απόσπασμα στην "Προς Εβραίους" για να ερμηνευτεί πρέπει να διαβάσει κανείς και τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες παραγράφους. Το απόσπασμα όπως φαίνεται στις προηγούμενες παραγράφους όταν λέει για "ξένους και παρεπίδημους επί τα γης" μιλάει τους "απογόνους του Αβραάμ και της Σάρας", δηλαδή τον λαό των Εβραίων. Στις επόμενες παραγράφους, αναφέρει ο Σαούλ Παύλος πως η Πατρίδα των εβραίων δεν είναι η Γη, αλλά η ¨"επουράνια" πατρίδα του Γιαχβέ. Δεν λέει δηλαδή κάτι περίεργο η κάτι καινούριο, η άποψη αυτή είναι πάγια τόσο στον Ιουδαϊσμό όσο και σε όλες τις πεοερχόμενες από αυτόν θρησκείες π.χ. στον Ιουδαιοχριστιανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω ότι προ πολλού κινδυνεύω να φανώ γραφικός, αλλά επιτέλους πρέπει και οι εθνικιστές να προσπαθήσουν να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα και να μην κάνουν τον στρουθοκάμηλο.
      Γιατί η κλωνοποιημένη κυρίαρχη φυλή μας κρύβει πολλά. Οι ψευτοεπιστήμες της ανθρωπολογίας, της γλωσσολογίας , της ιστορίας, της ιατρικής κλπ ελέγχονται αποκλειστικά από αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν απαντούν ουσιαστικά σε κανένα ζήτημα, το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να συσκοτίσουν περισσότερο τα πράγματα.
      Φυσικά και οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στα βιβλία του Λιακόπουλου, αλλά οι γίγαντες υπήρξαν (η ανθρωπότητα εκφυλλίζετε συνεχώς και το ύψος των ανθρώπων μειώνεται, μειώνεται και η διάρκεια ζωής τους).
      Πως εξηγείς αυτήν την κατασκευή στην πρώτη εικόνα: http://vekt1975.livejournal.com/24797.html Είναι μια πέτρα ίση περίπου με 1000 τόνους. Στις μέρες μας δεν υπάρχει μηχάνημα όχι μόνο να το μετακινήσει , αλλά ούτε καν να το σηκώσει.
      Ακόμα να εξηγήσουν οι «ειδικοί» χωρίς να προκαλούν γέλιο ενός νουνεχείς ανθρώπου τον τρόπο κατασκευής της πυραμίδας του Χέοπα: 1. οι πέτρες της πυραμίδας και το βάρος που έχουν είναι αρκετές για κατασκευή 45 δίδυμων πύργων του 11 Σεπτεμβρίου. 2. η απόκλιση από το κατακόρυφο σε αναλογία με το ύψος που έχει η πυραμίδα, σύμφωνα με την σημερινή οικοδομική τεχνολογία, επιτρέπετε να είναι 15 εκατοστά. Η απόκλιση της πυραμίδας είναι 0,5 εκατοστά. Πως κατασκευάστηκε η πυραμίδα πριν από χιλιάδες χρόνια; Πως αλλά και γιατί; Σιωπή οι «επιστήμες»
      Όλες οι κύριες φυλές των ανθρώπων μπορεί να έχουν διαφορετική φυσιολογία και προέλευση, αλλά είναι γήινες φυλές.
      Πιστεύω ότι οι περιούσιοι δεν έχουν γήινη προέλευση. Έχουν εγκατασταθεί στη Γη μας από τότε που λέει το ημερολόγιό τους , 5700, και η μόνη έγνοια τους είναι να πολλαπλασιάζονται και να κυριαρχούν. Και περιμένουν με ανυπομονησία την δεύτερη άφιξη (τον λεγόμενο Μεσσία). Από πού προκύπτει ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Από πού προκύπτει ότι ποτέ η ανθρωπότητα στο παρελθόν δεν είχε επαφές με τον έξω κόσμο; Επειδή δεν μας το είπαν οι «επιστήμες»;
      Γεν.Ελ.

      Διαγραφή
  2. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την απάντηση που δόθηκε στο σχόλιό μου. Θα γράψω εδώ την άποψη μου πάνω και σε αυτά, ανταλλάσοντας γνώμες απλώς, δίχως όμως να είμαι σίγουρος ή απόλυτος σε αυτά που λέω. Αυτά που γράφω για το θέμα ειναι απλώς κάποιες δικές μου υποθέσεις που τις βρίσκω αρκετά πιθανές.

    Ναι οι υποτιθέμενες "επιστήμες" ειδικά η ανθρωπολογία καθώς ελέγχονται από Εβραίους είναι τελείως γελοίες. Μάλιστα η σύγχρονη "ανθρωπολογία" ισχυρίζεται ότι όλοι οι άνθρωποι κατάγονται από την ίδια κοιτίδα που βρίσκονταν στην Αφρική. Και ναι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πως είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Το πιθανότερο είναι πως όχι.

    Οι γίγαντες αναφέρονται και στην μυθολογία όλων των Ευρωπαϊκών λαών οπότε πιστεύω ότι πράγματι υπήρξαν γίγαντες και ήταν κάποια γήινη φυλή ιδιαίτερα εύσωμων και ψηλών ατόμων. Όμως είμαι βέβαιος πως στις Εβραϊκές γραφές η λέξη γίγαντες έχει γενικότερη έννοια, υπάρχουν πλήθος στοιχείων που φαίνεται πως οι Εβραίοι καθώς ήταν πολύ κοντοί ονόμαζαν γίγαντες ακόμα και τους Έλληνες και γενικά τους λευκούς. Ο "γίγαντας" Γολιάθ που αναφέρεται στις γραφές π.χ. μπορεί απλώς να ήταν απλώς ένας Έλληνας ύψους 1.95 και άνω, ενώ ο Δαυίδ χαρακτηριστικός Ενραίος της εποχής ΄μπορεί να ήταν κάπου 1.35

    Όμως ειδικά και μόνο οι Εβραίοι στην παράδοσή τους ισχυρίζονται πως η προέλευσή τους είναι εκτός γης και έπεσαν "έκπτωτοι" στην γη από τον ουρανό τιμωρημένοι από τον Γιαχβέ. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πράγματι να προέρχονται από κάπου εκτός γης και να ήρθαν στον πλανήτη ως άποικοι για να τον κυβερνήσουν. Όμως υπάρχουν και άλλες πιθανές ερμηνείες. Η "γήινη" ερμηνεία λέει πως μπορεί να ήταν κάποια γήινη φυλή της οποίας το πνεύμα διαστράφηκε εντελώς από αρρωστημένους θρησκευτικούς ηγέτες και ήρθε σε αντίθεση με την ίδια την γη, την ανθρώπινη φύση και γενικά με οτι το γήινο. Και υπάρχει και η ενδιάμεση θεωρία, πως ήταν και αυτοί υπήρχε κάποτε μια γήινη σημιτική φυλή και σε κάποιον ιερέα της π.χ. Αβραάμ, μεταλλάχθηκε το DNA του σε κάτι αντιγήινο (κάτω από επίδραση κάποιας εξωγήινης ακτινοβολίας), κατόπιν αυτός κάνοντας παιδιά διέδωσε τα μεταλλαγμένα γονίδια της διαστροφής σε πολλούς και μέσα από τις συνεχείς τους επιμειξίες τα μεταλλαγμένα γονίδια πέρασαν σε πολλούς και δημιουργήθηκαν οι σημερινοι εβραίοι που έχουν μεν αρκετό γήινο DNA έχουν όμως και μεταλλαγμένα αντιγίηνα γονίδια της διαστροφής. Όμως μεταλλαγμένα άτομα δημιουργούνται και σήμερα κατα καιρούς και οι μεταλλάξεις του DNA οι λεγόμενες "τερατογενέσεις" προκύπτουν συχνά από τυχαίους παράγοντες που προκαλούν τυχαίες αλλοιώσεις στο DNA π.χ. παιδιά με πολλά κεφάλια ή με έξι χέρια κλπ . Γιατί να αποκλείσουμε τον ενδεχόμενο ότι αυτός ο προπάτορας Αβραάμ δεν θα μπορούσε να ήταν ένας γήινος Σημίτης, που η μάνα του έκανε μια τερατογέννεση και γέννησε ένα παιδί με κάποια μεταλλαγμένα γονίδια ώστε να είναι εντελώς διεστραμμένο και παρανοικό και να έχει την επιθυμία να κυερνήσουν οι απόγονοί του τον κόσμο και να στρέφονται ενάντια στην ίδια την Φύση και την Γη? Από την άλλη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να πράγματι να "επικοινώνησε ο Αβραάμ
    με τον Γιαχβέ", και ο Γιαχβέ απλώς να ήταν κάποιος εξωγήινος, που επικοινωνούσε μαζί του και τον ήλεγχε μέσω κάποιας προχωρημένης κατάλληλης εξωγήινης ακτινοβολίας.

    Για κάποια τεράστια έργα της αρχαιότητας που είναι απίστευτα συγκρινόμενα με τα σημερινά και φαντάζουν αδύνατα και με την σημερινή τεχνολογία, η εξήγηση που δίνω είναι πως θα μπορούσαν να έγιναν και από χιλιάδες ανθρώπους, που συνεργάστηκαν και εργάστηκαν με κάποια ειδική χαμένη γήινη γνώση και φτιάχνοντας κατάλληλες μηχανές και επειδή η ανρθωπότητα εκφυλίζεται πλήρως (και πνευματικά και σωματικά) δεν μπορεί ο σημερινός άνθρωπος να βρει το πως έγινε αυτό.

    (είναι μεγάλο το σχόλιο και το κόβει το πρόγραμμα, συνεχίζω στο επόμενο σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο σπίτι μου έχω αυτό εδώ, που το αγόρασα από ίντερνετ.
    http://www.amazon.com/10-Ton-Hydraulic-Bottle-Jack/dp/B002GQDWI8

    Είναι μια υδραυλική συσκευή που ζυγίζει κάπου ένα κιλό μόλις και έχει ύψος κάπου 40 εκατοστά. Με αυτήν, μπορώ να σηκώνω το αυτοκίνητό μου πολύ εύκολα , μπορεί να σηκώσει όμως εύκολα ακόμη και φορτηγό. Σηκώνει μέχρι 10 τόνους ένα τέτοιο.

    100 τέτοια μαζί σηκώνουν 1000 τόνους.

    Αν όμως φτιάξει κανείς ένα μεγαλύτερο τέτοιο σύστημα, που να μην ζυγίζει ένα κιλό αλλά 10 κιλά, αντί για 10 τόνους θα σήκωνε 100 τόνους το ένα. Άρα θα χρειαζόταν μόλις 10 τέτοια για να σηκώσουν τους 1000 τόνους. Το εργαλείο αποτελείται από σίδηρο εξωτερικά (ώστε να κρατάει μέσα το υγρό συμπιεσμένο σε μεγάλη πίεση) και από το υγρό αυτό εσωτερικά.

    Τα αρχαία μαθηματικά λύνουν με απλούστερο και εύκολο τρόπο όλα τα προβλήματα που λύνουν τα πολύ προχωρημένα σύγχρονα μαθηματικά παρόλα αυτά στα αρχαία μαθηματικά υπάρχει αρκετή κρυμμένη γνώση που ακόμα και οι σύγχρονοι μαθηματικοί αδυνατούν πλήρως να κατανοήσουν. Και βεβαίως ακόμα και οι σύγχρονοι μηχανικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τι ήτανε αυτό το Υγρό Πυρ που είχαν στο πολύ πιο εκφυλισμένο συγκριτικά με την αρχαίότητα Βυζάντιο... Ο σημερινός άνθρωπος είναι τρομερά πίσω σε σχέση με τον αρχαίο κόσμο.

    Η αμφισβήτηση "αληθειών" της σημερινής ψευτοεπιστήμης είναι κάτι πολύ βασικό, ιδιαίτερα δε σε θέματα όπως την ψευδοιατρική , την διατροφή κλπ (και έχω δει πολλά πολύ καλά άρθρα ) Και βεβαίως της ψευδοαθρωπολογίας και της ψευδοιστορίας αλλά αυτά είναι πιο δύσκολα από την διατροφή και την ιατρική διότι με την διατροφή και την ιατρική μπορεί κανείς στο σήμερα να δοκιμάσει με τον ίδιο του τον εαυτό και να βρει την αλήθεια, ενώ το να κάνει αρχαιολογικές και γενετικές έρευνες είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον γιατί ελέγχονται πλήρως και απαιτούν χρήμα και κρατικές άδειες. Σε κάποια θέματα σε αυτήν την αμφισβήτηση καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πως και τι έγινε, απλώς κάποιες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αυτά που έγραψα εδώ ειναι πάνω κάτω οι δικές μου εικασίες και υποθέσεις , παρόλα αυτά ούτε είμαι βέβαιος για αυτές ούτε και απόλυτος, αντιθέτως πιστεύω πως το σωστό είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε και να κάνει ο καθένας την δική του έρευνα όσο μπορεί και να ανταλλάασουμε απόψεις με διάλογο όπως ακριβώς κάναμε και εδώ πέρα. Αν ξυπνήσουν αρκετοί και αρχίσουν να κάνουν το ίδιο και αυτή η έρευνα αρχίσει να διαδίδεται από γενιά σε γενιά , σταδιακά κάποτε ίσως η Λευκή κοινότητα καταφέρει να ξαναβρει κάπιοιες χαμένες αλήθειες...
    Τέτοιες δημοσιεύσεις είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί μέσα από τον προβληματισμό που βάζουν τον αναγνώστη, ανοίγουνε τον δρόμο σε κάποιους για να αρχίσουν να ψάχνουν. Σε μια τέτοια εποχή που ζούμε η αμφισβήτηση των δήθεν "αναμφισβήτητων" "αληθειών" που μας παρουσιάζουν πάνω στα πάντα, είναι απαραίτητη αρχή για να γίνει οτιδήποτε σοβαρό. Η αστική ακροδεξιά και η αριστερά δεν έχουν τίποτε επαναστατικό αλλά είναι κομμάτια του συστήματος, διότι δεν κάνουνε καμιά τέτοια σμφισβήτηση. Χρειάζεται να περάσει ένα άλλο πνεύμα στον εθνικισμό, αυτό το ιστολόγιο γενικά είναι από τα λίγα που το κάνουν αυτό και έτσι είναι ανάμεσα στα λίγα όπου βρίσκω συνεχώς ενδιαφέροντα άρθρα να διαβάσω και είναι όλα γραμμένα από ανοιχτόμυαλα άτομα που να ειναι πέρα από τα συνηθισμένα αναμασήματα της "κασσέτας" της συμβατικής αστοακροδεξιάς "σκέψης" τύπου αγράμματου ιουδαιοχριστιανού χωροφύλακα της δεκαετίας του 70 τύπου Στόκων όπως και αυτά τύπου ακραιου εγωιστή και αλλαζόνα "ελληναρά" τύπου Χ.Α. (και κάποιοι εξ αυτών των "Ελληναράδων" πάντως μοιάζουν περισσότερο με Σαρακηνούς και Πακιστανούς παρά με Έλληνες) , που το σύστημα τα έχει ενσωματώσει πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσθέσω επίσης ότι είναι σημαντικό να αναφερθεί πως αρκετοί από τους σημερινούς Εβραίους δεν είναι απόγονοι του Αβραάμ αλλά απόγονοι λαών που προσηλυτίστηκαν στην Ιουδαϊκοί θρησκεία (οι εβραιοι είχαν προσηλυτίσει από κοινότητες αφρικανών μέρχρι και κούρδους ή ρωμαίους). Σε αυτούς η διαταραχή δεν οφείλεται σε γενετικά αίτια αλλά σε πνευματικά. Αρκετοί όμως φέρουν μέσα τους και τα διαταραγμένα γονίδια της φυλής του Αβραάμ και το ζήτημα προς διερεύνηση είναι το να βρεθεί από που προέρχονται και το πως δημιουργήθηκαν τα διεστραμμένα αυτά γονίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αντισττρόφως, ότι ανάμεσα στους σημερινούς "Παλαιστίνιους" υπάρχουν και απόγονοι του Αβραάμ , που είναι Εβραίοι που παρέμειναν στην περιοχή και εξισλαμίστηκαν με την έλευση του Ισλάμ. Οι "Εβραίοι" λοιπόν δεν είναι σήμερα κάποιο έθνος με την έννοια κάποιας φυλετικής καθαρότητας αλλά ένα φυλετικό μείγμα διαφόρων φυλών , που έχει κοινή θρησκεία , δέχεται μια κοινή παράδοση και κάποιοι εξ αυτών έχουν κάποια γονίδια προερχόμενα από αυτήν την περίεργη και διεστραμμένη φυλή του Αβραάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι επίσης γεγονός πως διαφορετικά από ότι συμβαίνει με άλλα είδη ζωής που βασίζονται κυρίως στα ένστικτα και όχι στην επίκτητη "γνώση", ο "άνθρωπος" έχει το χαρακτηριστικό να διαπλάθεται η συμπεριφορά του και η σκέψη του από αυτά που μαθαίνει από το περιβάλλον, μέσα σε αυτά είναι και η διαστροφή. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο οι πρώτοι Εβραίοι να μην είχαν καμία διαφορά DNΑ από τους άλλους σημιτικούς λαούς, να ήταν απλά σημίτες και γήινοι. Οι σημίτες σε σύγκριση με άλλους λαούς, έχουν ως χαρακτήρες έντονα στοιχεία υποτακτικότητας και ταυτόχρονα αλαζονείας και είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην διαστροφή. Θα μπορούσε λοιπόν μια ομάδα διεστραμμένων "ιερέων" να είχε πάρει κάποιους από αυτούς και να τους είχε διαπλάσει και διαμορφώσει στα μέτρα της για να την υπηρετούν. Οι δε γραφές στις οποίες οι εβραίοι αυτοδιαχωρίζονται από τους άλλους ανθρώπους και λένε ότι προέρχονται από τον Ουρανό μπορεί να είναι αποτέλεσμα απλής διαστροφής και φαντασίας αυτού του άρρωστου ιερατικού λαού. Το ενδεχόμενο του εξωγήινου DNA δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, όμως και το ενδεχόμενο του απλού γήινου σημιτικού DNA επίσης δίνει ερμηνείες σε όλα αυτά και επίσης δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός γήινου DNA άλλου τύπου, μιας μορφής ζωής που να προέρχεται από την εξέλιξη των Σαυρών. Υπάρχουν στοιχεία ότι αρκετοί εβραίοι γεννιούνται με ουρές οι οποίες αφαιρούνται κατά την γέννεση τους από τους μαιευτήρες. Οι σαύρες είναι επίσης γήινες όπως είναι και οι άνθρωποι, αλλά αποτελούν άλλο είδος. Τα συγκεκριμένα γονίδια που προσδιορίζουν την φυλή του Αβραάμ θα μπορούσαν να προέρχονται από διασταύρωση εξελιγμένων σαυροειδών κατάλοιπων της εποχής των δεινοσαύρων, με άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή