Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συνέντευξη το Ιφικράτη Αμυρά στον «Μαύρο Κρίνο».

Συγχαρητήρια στην Αυτόνομη Κίνηση Μαύρος Κρίνος για την καταπληκτική συνέντευξη με έναν αξιόλογο ιδεολόγο και αγωνιστή....




Σίγουρα οι περισσότεροι συναγωνιστές μας, οι απλοί αναγνώστες του ιστολογίου αλλά  και οι εχθροί μας  θα εκπλαγούν διαβάζοντας τον κύριο τίτλο της αυτής της ανάρτησης.  Η πρώτη εύλογη απορία είναι γιατί ένας άνθρωπος της αριστεράς που έχει προκαλέσει σάλο εδώ και αρκετές ημέρες με τις δηλώσεις του περί ένοπλης πάλης, και φυσικά δεν δηλώνει Εθνικοσοσιαλιστής  ή Φασίστας παραχωρεί μια συνέντευξη στο ιστολόγιο μας.

Διαβάζοντας παλαιότερες αναρτήσεις μας μπορεί κάποιος να καταλάβει πολύ εύκολα ότι δεν είναι πρώτη φορά που προβάλλουμε στο διαδίκτυο αλλά και στα περιοδικά έντυπα μας, απόψεις που είναι «αιρετικές» για την πλειοψηφία του «εθνικιστικού χώρου». Αυτό όμως θα συνεχιστεί και στο μέλλον αδιαφορώντας πλήρως για το αν κάποιοι διαφωνούν με την προβολή «διαφορετικών» από το συνηθισμένο θέσεων και απόψεων.

Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν εύκολα συμπεράσματα και γιατί όχι στο τέλος μια καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική. Περισσότερη σημασία δίνουμε όμως στις ερωτήσεις που θέσαμε και στις απαντήσεις που λάβαμε παρά στα «παρασκήνια» και στα σχόλια που θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον.



Συναγωνιστές και φίλοι αναγνώστες, είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για το εν λόγω πρόσωπο μέχρι την δημοσιοποίηση της ομιλίας του στο youtubeκαι την σχετική αναφορά στα κανάλια και στο διαδίκτυο.

Διαβάζοντας στο διαδίκτυο τις πολιτικές θέσεις του καταλάβαμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κλασσικό … στέλεχος αριστερής οργάνωσης ή κόμματος αλλά με ένα πρόσωπο που έχει έναν ξεκάθαρο πατριωτικό - ακόμα και εθνικιστικό θα λέγαμε εμείς - λόγο πάνω στα κοινωνικά και εθνικά θέματα.

περισσότερα εδώ

6 σχόλια:

  1. Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα τον εξυπνο, στα βιντεο του φαινεται το υπνωτισμενο αριστερο βλεμμα στα ματια του και οχι το διαπεραστικο περηφανο βλεμμα του πατριωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς εδώ πρόκειται καθαρά για ιδεολογική σύγχυση. Η αριστεροί εξ ορισμού απορρίπτουν το φυλετικό συστατικό των ανθρώπων. Αλλά ο άνθρωπος είναι δικός μας. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι από τα καλύτερα στοιχεία των εθνικοεπαναστατών…. Είναι και τολμηρός καθώς σε αντίθεση με μας δεν μιλάει με ανώνυμα.
    Και δεν θα μπορούσαμε να μην παραδεχθούμε ότι ο πρώτος δάσκαλος του Αμυρά, ο εβραίος Λένιν υπήρξε ο μεγαλύτερος επαναστάτης του αιώνα που πέρασε. Το περίφημο βίντεο που έφτιαξε είναι από τα καλύτερα του είδους.
    ΓΕΝ.ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παιδί είναι σε πλήρη ιδεολογική και πνευματική σύγχυση. Οσα αναφέρει είναι εθνικιστικά-πατριωτικά αλλά ο ίδιος δηλώνει οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς είναι και κατά της Χρυσής Αυγής... Πρόκειται περί ελληνικού φρενοκομείου, ίδιον φαινόμενο της τρελλοεποχής που ζούμε.
    Αλλα λέμε, αλλα πιστεύουμε και άλλα κάνουμε!
    Αντε, μετά, να εμπιστευτεί κανείς τέτοια πρόσωπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή