Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ευχαριστούμε τους πολιτικούς που βοήθησαν να κλείσουμε


Δεκάδες μαγαζιά έχουν κλείσει στο Ηράκλειο Κρήτης μόνο το 2012. Μία θλιβερή πραγματικότητα που ανάγκασε τους εμπόρους να στείλουν τα δικά τους ευρηματικά μηνύματα σε αυτούς που τους στέρησαν την δουλειά τους , την επιχείρησή τους και κατ’ επέκταση την ζωή τους.Τους πολιτικούς.
 
Πολλοί από τους επιχειρηματίες που έχασαν τα πάντα και έχουν ακόμα χρέη να εξοφλήσουν δεν περιμένουν πια την περιβόητη ανάπτυξη που τους έταξαν εδώ και καιρό.
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας επιχειρηματίας από την Κρήτη που μετά από 22 χρόνια δουλειάς έχασε τα πάντα, έκλεισε την επιχείρησή του και άφησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στην έξω τζαμαρία του άδειου μαγαζιού του.
 
"Κλείνουμε μετά από 22 χρόνια λίγο πριν συνταξιοδοτηθούμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συνεργάστηκαν μαζί μας αυτά τα χρόνια", αναφέρει ο επιχειρηματίας και συνεχίζει:
 
"Ευχαριστούμε ακόμα με πολύ παράπονο όσους πολιτικούς και άλλους παράγοντες που με τα λάθη τους, την ανικανότητά τους ή την αδιαφορία τους βοήθησαν να κλείσουμε τα μαγαζιά μας.
 
Ζητούμε από τους επόμενους που θα εκλεγούν να αγαπήσουν περισσότερο τους Έλληνες..."
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου