Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Να γιατί έγιναν τα επεισόδια μεταξύ των Πολωνών και «Ρώσων» «φιλάθλων».



Η άποψή μας για τους μαζανθρώπους των ποδοσφαιρικών γηπέδων είναι γνωστή. Αλλά μια είδηση από την Πολωνία δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την προσοχή μας. Επί πολλές μέρες τα «ειδησεογραφικά» δίκτυα του κόσμου μιλούσαν για την σύγκρουση μεταξύ Πολωνών και «Ρώσων» «φιλάθλων».

Όμως ποτέ δεν μας είπαν τον πραγματικό λόγο της επίθεσης Πολωνών στους «Ρώσους».
Το 1941 η ΕΣΣΔ,  ένα μήνα μετά την εισβολή της ναζιστικής Γερμανίας από τα δυτικά, εισβάλλει στην Πολωνία.  Από το 1945 μέχρι πρόσφατα η Πολωνία ήταν κατεχόμενη από απάνθρωπο κομμουνιστικό καθεστώς των εβραιομπολσεβίκων της ΕΣΣΔ.

Το έτος 2012 μερικοί «Ρώσοι» «φίλαθλοι» πήγαν στον αγώνα με την Πολωνία, μέσα στην Πολωνία, με την σημαία και τα σύμβολα του πρώην κατοχικού κομμουνιστικού κράτους. Και τα λεγόμενα «επεισόδια» δεν είναι τίποτε άλλο από μια υγιείς αντίδραση της Πολωνικής νεολαίας.

Θεωρούμε ότι υπήρξε εσκεμμένη επιδίωξη των επεισοδίων από την «Ρώσικη» πλευρά για πολιτικούς λόγους, δηλ. για εσωτερική κατανάλωση. Οι ανεγκέφαλοι «φίλαθλοι» με τα σφυροδρέπανα και τα κόκκινα κομμουνιστικά πανιά (πολλοί απ’ αυτούς ίσος και έμμισθοι) χρησιμοποιήθηκαν από την σιωνιστική «Ρώσικη» κυβέρνηση για δημαγωγική επιδείξη «δύναμης» από τα ανάκτορα του Κρεμλίνου με «προειδοποιήσεις» και κουνώντας τον δάκτυλο καθώς δεν έχει άλλους τρόπους να το κάνει. Ούτε πολιτικούς, ούτε οικονομικούς και ούτε στρατιωτικούς τρόπους.









1 σχόλιο:

  1. καλησπερα, δεν θελω να ενοχλησω, αλλα το κειμενο σας εχει πολλα ορθογραφικα λαθη [σημαντικα και απαραδεκτα] θα επρεπε καποιος να διορθωνει ορθογραφικα τα κειμενα σας. κατα μειζονα λογον διοτι το μπλογκ σας ειναι Ελληνοπρεπες

    με φιλικους χαιρετισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή