Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο πόλεμος για την εθνική και την κοινωνική απελευθέρωση των ελλήνων συνεχίζεται.




Όταν το κοινωνικό «συμβόλαιο» το οποίο δήθεν, σύμφωνα με την επιστήμη της επικρατούσας αστικής κοινωνιολογίας,  ιστορικά έχει υπογράψει ο λαός με το κράτος, για την βελτίωση και την  διευκόλυνση της ύπαρξης του  , συστηματικά παραβιάζεται από το κράτος , δηλ. το ίδρυμα το οποίο υποτίθεται ότι προορίζεται να ενσαρκώσει όλες τις προσδοκίες του λαϊκού συνόλου, τότε είναι λογικό να πούμε ότι το κράτος αυτό όχι μόνο απέδειξε την πλήρη αποτυχία να αντιμετωπίζει τις παγκόσμιες προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εθνολαϊκός οργανισμός , αλλά έχει απαξιωθεί εντελώς.

Ο λαός ως φορέας του αιώνιου νόμου, στη προσπάθειά του να δημιουργήσει μια τέλεια κοινωνία, πρέπει να κρατά πλήρως την εξουσία για να σπάσει το άγραφο ψεύτικο «συμβόλαιο» με το κράτος και για να πάρει στα χέρια του από το κρατικό ίδρυμα τα ανάρμοστα προνόμιά του τα οποία το κράτος χρησιμοποιεί όλο και περισσότερα για το σφετερισμό της εξουσίας και για την καταστολή της λαϊκής οργής.

Εμείς οι εθνικιστές είναι ανάγκη να απαλλαγούμε από όλες τις κρατικές αυταπάτες, να ελευθερωθούμε από όλες τις μυθοπλασίες για κοινωνική τάξη και να αφήσουμε τα δογματικά πλαίσια που μας επιβλήθηκαν έξωθεν.


Για μας ο λαός μας είναι πρωτοβάθμιος, το κράτος είναι μόνο το κέλυφος, ένα εργαλείο με το οποίο ο λαός αναβαθμίζεται σε έθνος – η υψηλότερη μορφή οργάνωσης της κοινότητας, η οποία προσβλέπει στην υλοποίηση των στόχων και των ιδανικών του. Για μας είναι σαφές ότι αυτό το ελλαδιστανικό «κέλυφος», όχι μόνο δεν δημιουργεί έθνος, όχι μόνο είναι στενό για το λαός μας, αλλά είναι άκρος επιβλαβές.

Όλες οι λαϊκές κοινότητες του κόσμου, σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας σύμφωνα με την έμφυτη ψυχολογική και πνευματική τους κατάσταση και τους κοινωνικό-θεσμικούς παραδόσεις τους, επιδιώκουν την απελευθέρωσή τους από την τυραννία του συστήματος και μόνο αντί-εθνολαικόί βλάκες μπορούν να ισχυρίζονται το αντίθετο. Τα σύγχρονα κράτη, είτε είναι αυταρχικά είτε φιλελεύθερα, από την φύση τους πάντα επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την κατάληψη της εξουσίας και την μεγαλύτερη παρέμβαση στη ζωή του έθους και των ανθρώπων ξεχωριστά.

Σε αντίθεση με το αυταρχικό κράτος το φιλελεύθερο κράτος σε αυτό το θέμα είναι ακόμα πιο ύπουλο και παραπλανητικό διότι καλύπτεται με όμορφες λέξεις και δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ελευθερίας και δικαιοσύνης και πραγματώνει με αυτόν τον τρόπο τα ύπουλα σχέδιά του.

Όλες οι πρωτοβουλίες οι οποίες προέρχονται από την εθνολαϊκή κοινότητα κατακρημνίζονται πριν πάρουν σάρκα και οστά, τους καταβροχθίζει αυτό το παρασιτικό κρατικό υποσάρκωμα, η οποία τροφοδοτείται και συντηρείται σε βάρος του έθνους, των εθνικών ζητημάτων και του μέλλοντός του και καθυστερεί όσο μπορεί τον απογαλακτισμό από κομματικό-ειδησεογραφικό κατεστημένο του συστήματος.

Το ελλαδιστανικό κράτος ξέμαθε τους έλληνες να σκέπτονται,  να αυτοοργανώνονται και το σημαντικότερο να ενεργούν χωρίς διαταγές από πάνω και , όχι χωρίς επιτυχία , προσπαθεί να φτιάξει πειθήνιους ρομπότ οι οποίοι ζουν με τεχνητά κατασκευασμένα από άλλους σενάρια.
Σήμερα όταν οι μηχανισμοί εξουσίας, καταστολής και δημογραφικής γενοκτονίας του λαού μας είναι στα χέρια των πιο αδίστακτων, των πιο ελληνόφοβων, των περισσότερο εγκληματικών στοιχείων του χρηματιστικού κεφαλαίου και το οποίο έχει φτιάξει μια ολοκληρωτική δικτατορία, βλέπουμε απτές αποδείξεις βλάβης του κράτους, ακόμα και της εξαιρετικά επικινδυνότητάς του για τα εθνικά θέματα και της κοινωνικό-οικονομικής του απελευθέρωσης.

Δεν μας ενδιαφέρει η ενσωμάτωση στη κρατική μηχανή «για να το διορθώσουμε εκ των έσω» , μας ενδιαφέρει μόνο η πλήρης κρατική αποσυναρμολόγηση και αντικατάσταση του με την εθνολαϊκή αυτοοργάνωση. Το φιλελεύθερο αυτό κρατίδιο με την ολοκληρωτικού γραφειοκρατικού τύπου οργάνωση και τις ελληνοφοβικές και διεθνιστικές προκαταλήψεις πρέπει να πεθάνει. Και εμείς οι εθνικιστές θα αναδείξουμε στις λαϊκές μάζες όχι μόνο την ανικανότητα, αλλά και την μη θέληση ατού του κράτους να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εθνολαϊκού συνόλου.

Λαϊκή κυριαρχία αντί το τέρας της κρατικής μηχανής, ελεύθερος σκεπτόμενος άνθρωπος αντί της ελεύθερης αγοράς, φύση αντί την «τέχνη», δημόσια ιδιοκτησία έναντι της ιδιωτικής, αυτοοργάνωση έναντι στον δημοκρατικό ολοκληρωτισμό.

Ο πόλεμος για την εθνική και την κοινωνική απελευθέρωση των ελλήνων συνεχίζεται.

ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου