Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Μυστική δημοσκόπηση

2 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ(ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ-ΦΤΥΣΙΜΟ-ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ) ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ... Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΑΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή