Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Έκθεση για τον Αρχιμήδη που τιμάται ως ο εφευρέτης όλων των εποχών. Όχι στο Ελλαδιστάν, στη Γερμανία.

arximidis.jpg


Τα Παλίμψηστα του Αρχιμήδη αποκλειστικά στην Ευρώπη και στην πόλη HILDESHEIM της Γερμανίας

Μια πάρα πολύ ενδιαφέρερουσα έκθεση για τον Αρχιμήδη που τιμάτε ως ο εφευρέτης όλων των εποχών.

Σε όλη την Ευρώπη ένα μοναδικό Μουσείο κάτω από την προστασία του Προέδρου Joachim Gauck, της ΟΔΓ παρουσιάζει από ΣΉΜΕΡΑ 04.06 – 09.09.2012 καθημερινά από 10 – 18 η ώρα. τα παλίμψηστα του Αρχιμήδη, βλέπε και: www.archimedes-ausstellung.de, ο οποίος γννήθηκε στις Συρακούσες την 11,09.287 προ Χριστού και δολοφονήθηκε από Ρωμαίο στρατιώτη στις Συρακούσες την 31.12.212 π.Χ., όταν στην ετήσια γιορτή της Άρτεμης, ένας προδότης, αυτόμολος κάτοικος των Συρακουσών έδωσε την πληροφορία στους Ρωμαίους για τη γιορτή της Άρτεμης και λόγω της γιορτής παρέμεινε η φρουρά των συνόρων αδύνατη, και μια ομάδα Ρωμαίων αρχικά δολοφόνησε τους φρουρούς των τειχών και ήρθε μετά η μεγάλη συμφορά και το τέλος της ελληνιστικής εποχής.

Ήτανε και πάλι τότε, όταν άρχισαν οι διαμάχες Ρωμαίων και Ελλήνων, όπου ο Ιέρων ο ΙΙ μετά από 54 χρόνια Ελευθερίαs, Ανεξαρτησίας και συμμαχίας με τους Ρωμαίους, μπόρεσε να δαιτηρήσει την ειρήνη, όμως το 215 π.Χ. και μετά το θάνατό του ήρθε ο νέος Τύρρανος, Ιερώνυμος και κάτω από την επιρροή δύο θείων του,το 215 π.Χ. στις Συρακούσες,μεταπήδησε στο αντίπαλο στρατόπεδο της Καρχηδόνας, που ήτανε η διαμάχη και ο Δεύτερος Καρχηδονιακός πόλεμος της Καρχηδόνας με τη Ρώμη.βλέπε: www.kn-megalexandros.gr. λεπτομερές άρθρο μου που θα ακολουθήσει.

Ένας άγνωστος στρατιώτης δολοφόνησε τον Αρχιμήδη, παρόλα που δεν ήτανε επιδίωξη των Ρωμαίων, όμως οι Ρωμαίοι για τις εφευρέσεις του μισούσαν τον Αρχιμήδη και για τη Ρώμη ίσχυε η πρόοδος ως κίνδυνος, διότι η Αυτοκρατορία ήτανε προσανατολισμένη και βασιζότανε στους σκλάβους και σε φτηνά εργατικά χέρια και έλεγαν, ότι άν όμως τοποθετούσαν μηχανές και νέες εφευρέσεις του Αρχιμήδη δεν θα είχαν εργασία οι εργάτες, και θα ερχότανε η αναρχία, εξαιτίας της έλλειψης εργατικών θέσεων και ως επακόλουθα και τότε θα ήτανε καταδικασμένη η λειτουργία του κράτους… κλπ. κλπ., βλέπε σχετικό άρθρο μου.

Η έκθεση στη Γερμανία, για τα παλίμψηστα του Αρχιμήδη είναι στην πόλη Hildesheim:
Κάτω Σαξωνία, αρχίζει από 04.06.- 09.09.2012
στο Μουσείο:Roemer- und Pelizaeus, που βρίσκεται κάτω από την προστασία του προέδρου της ΟΔΓ.

D 31134 Hildesheim, Am Steine 1-2, Tel.:0049 – 5121-9369 0 begin_of_the_skype_highlighting 0049 – 5121-9369 0 end_of_the_skype_highlighting,
info ,

αποκαλύπτει μυστικά ενός από τους μεγαλύτερους στοχαστές όλου του κόσμου (του Αρχιμήδη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου