Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τι να κάνουμε;

Το ευρύτερο ελληνικό εθνικιστικό κίνημα στο σύνολό του είναι σε λάθος δρόμο. Το γεγονός ότι οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες βρίσκονται μακριά από την πραγματική επιρροή στην εσωτερική και στην εξωτερική πολιτική του κράτους και η συνεχόμενη δημογραφική, πνευματική και οικονομική κατολίσθηση του Έθνους, νομίζω, αποδεικνύει αυτή την απλή διαπίστωση. Το ευρύτερο εθνικιστικό ρεύμα, όπως και πριν από 15-20χρόνια, βρίσκετε ακόμα πολύ μακριά από τους μοχλούς πίεσης και επιρροής.   

Οι περισσότεροι αγωνιστές του εθνικό-πατριωτικού στρατοπέδου, μη σκεφτόμενοι τις επιπτώσεις, επιλέγουν να ενταχθούν σε αναρίθμητα πολιτικά κόμματα και οργανώσεις.

Μετά συνήθως ακολουθεί απογοήτευση. Σύντομα ο πατριώτης επιλέγει την επόμενη οργάνωση. Και αυτό επαναλαμβάνετε χρόνο με το χρόνο. Η λογική του είναι μία: «μπορεί επιτέλους εδώ, σ’ αυτό το κίνημα, να μην είναι μόνο μπλά-μπλά, αλλά να περάσουμε και στις πράξεις....»        


Ως αποτέλεσμα, όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, εκτός από την συμμετοχή τους (καμιά φορά και ταυτόχρονα) σε πολλές οργανώσεις και κόμματα, έχουν παράλληλα και έναν μεγάλο φάκελο στα ειδικά όργανα των εξουσιαστών της Πατρίδας μας, στην οποία καταγράφονται οι «ηρωισμοί» τους: ο βαθμός ενεργητικότητας, διεύθυνση, γνωριμίες, τόπος εργασίας, η δυνατότητα ή όχι να γίνει ρουφιάνος κλπ. Στην περίπτωση που αποφασιστεί από το σιωνιστικό καθεστώς η «κάθαρση» της κοινωνίας (όπως έκαναν οι εβραίοι σε πολλές κατακτημένες χώρες), δεν έχει σημασία με δημοκρατικό ή κομμουνιστικό προκάλυμμα, όλους τους Εθνικιστές απλούστατα θα εξαλείψουν με τις έτοιμες προκαθορισμένες λίστες.

Είναι γεγονός ότι τα ονόματα και διευθύνσεις των Εθνικιστών/Πατριωτών σε όλη την Ευρώπη, είτε στην Αθήνα, είτε στην Μόσχα, είτε στο Βερολίνο και στη Πράγα, είναι καταγραμμένα στους καταλόγους των ειδικών υπηρεσιών των εβραιόδουλων κρατών τους.

Η ύπαρξη φακέλου στα όργανα γίνετε, φυσικά, εμπόδιο στους σημαντικούς Εθνικιστές να βρίσκουν αξιοπρεπή εργασία, να δημοσιεύσουν κάποια μελέτη, να πάρουν υποτροφίες κλπ. 

Αυτός είναι και ο λόγος γιατί το παγκόσμιο σιωνιστικό δουλοκτητικό σύστημα θέλει να υποβάλει την ηλεκτρονικό διαβατήριο/κάρτα και στη συνέχεια την εμφύτευση των τσιπ κάτω από το δέρμα.

Σήμερα δεν αποτελεί μυστικό ότι έχουν εφευρεθεί υπολογιστές οι οποίες συσσωρεύουν, φιλτράρουν και αναλύουν την πληροφόρηση από το διαδίκτυο. Πρωτίστως αυτό αφορά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα λεγόμενα ε-μαιλς. Να βρεθεί η IP διεύθυνση και στη συνέχεια η ταχυδρομική διεύθυνση αυτού που γράφει «μη σωστά πράγματα» (για το εβραϊκό ολοκληρωτικό σύστημα) , δεν αποτελεί για κανένα κράτος κανένα πρόβλημα.

Ένας άλλος τρόπος να συλλέγουν δεδομένα τα εβραϊκά όργανα πληροφόρησης (απλούστατα δεν υπάρχουν άλλα) είναι τα κινητά τηλέφωνα. Η ιστορία δεν γνωρίζει κανένα προϊών που να είχε προωθηθεί από τα ΜΜ«E» και από την «αγορά» με τέτοια μανία και μεθοδικότητα. Και αυτό δεν οφείλετε μόνο στα τεράστια κέρδη τα οποία απομυζούνται από τους ανυποψίαστους γκοϊμ. Είναι η πλήρης έλλειψη προστασίας των κατόχων ενάντια σε αυτούς που κρυφακούν τις συνομιλίες. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχουν αποκτήσει οι εξουσιαστές είναι η δυνατότητα να έχουν τους καταλόγους των συνομιλιών του οποιουδήποτε. Και το τρίτο πλεονέκτημα τους είναι ότι το κινητό τηλέφωνο είναι ουσιαστικά ένα είδους μικροσκοπικού φάρου. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να εντοπίσουν όποιον θέλουν με την βοήθεια των κυμάτων του τηλεφώνου και του δορυφόρου..... (Παλαιότερα, για να μην χάνονται οι αγελάδες και τα κατσίκια τους κρεμούσαν κουδουνάκια. Στις μέρες μας ο κάθε γκοϊμ έχει αποκτήσει ένα δικό του «καμπανάκι» προηγμένης τεχνολογίας - ένα κινητό τηλέφωνο).           

Είναι περιττό να λέμε ότι οι ειδικές υπηρεσίες των «ελεύθερων» κρατών είναι εφοδιασμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εντοπισμού και παρακολούθησης. Γ’ αυτό τα περί «ψάχνουν τους τρομοκράτες» κλπ μόνο γέλια προκαλούν. Στις μέρες μας, καμιά «τρομοκρατική οργάνωση» χωρίς την ανοχή των κρατικών υπηρεσιών δεν μπορεί να λειτουργήσει έστω και μερικούς μήνες.....  
 
Εμείς προτείνουμε στους εθνικιστές και πατριώτες να φύγουν από τις οργανώσεις στις οποίες έχουν εγγραφεί και «δραστηριοποιούνται» όσο γρήγορα μπορούν. Αυτοί που προπαγανδίζουν τον «νόμιμο» «αγώνα», την «σταθερότητα» του ελλαδικού κράτους, το ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μέσον «εκλογών» του κομματικού κατεστημένου ή το ότι οι μάζες ξαφνικά θα εξεγερθούν, ή κρύβουν την δειλία τους και δεν παραδέχονται την αλήθεια όπως έχει, ή δεν ξέρουν τι λένε, δηλ. είναι βλάκες, ή είναι βαλτοί και είναι προβοκάτορες. Εξάλλου όποιος (ακόμα) πιστεύει ότι κάνοντας «πορείες» και «μνημόσυνα» «ξυπνάει το κόσμο», «κάνει αγώνα» και «καθήκον» - είναι βλάκας και μαζί του γελάει ακόμα και ο καθυστερημένος Jeffry.  

Το εβαιόδουλο κράτος δεν μπορεί να καταπολεμηθεί «νόμιμα». Καμιά επαναστατική αλλαγή στον κόσμο δεν έχει γίνει από την πλειοψηφία και από τις μάζες. Ούτε το 1821, ούτε η Γαλλική επανάσταση, ούτε η επανάσταση των εβραιομπολσεβίκων. Καμιά.  

Προτείνουμε στους αγωνιστές να μαζεύονται το πολύ σε ομάδες τον 5 (πέντε) ατόμων. Πρέπει να αποφευχθεί η σύρραξη μεταξύ των αλλόφυλων και εθνικιστών: αυτό συμφέρει μόνο στην εβραιόδουλη εξουσία για να μετατεθεί το πρώτο ζήτημα, που είναι η αλλαγή του κράτους, στο μεταναστευτικό ζήτημα. Όταν απαλλαχθούμε από τους (ανοικτούς και κρυφούς) σιωνιστές, μόνο τότε θα μπορούμε να απαλλαχθούμε από το ξένο σπέρμα. Εσείς αν ήσασταν σιωνιστής τι θα κάνατε; Σωστά. Θα βάζατε τους δύο να αλληλοχτυπιούνται για να μείνετε εσείς αλώβητος.

Αυτό που προέχει είναι να μην αφήσουμε τους βαλτούς δήθεν εθνικιστές να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες από το πρόβλημα της εβραϊκής κατοχής στους αλλόφυλους. Το πρώτο προπαγανδιστικό θέμα μας δεν είναι ούτε η τουρκιά, ούτε οι λαθρο, ούτε το οικονομικά. Είναι το ελλαδικό κράτος που πρέπει να αλλάξει χέρια: από τους εβραίους και εβραιοπροσκυνημένους στους Έλληνες και πραγματικούς πατριώτες και εθνικιστές.

Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου