Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Βίντεο. Πολεμικά παραγγέλματα

Κάθε ένα από τα Σώματα του Ελληνικού Στρατού διαθέτει και από ένα σύμβολο που το διακρίνει.

Τα διακριτικά αυτά τα φέρουν ραμμένα στη στολή τους σε μορφή σήματος ή εμβλήματος όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί, από τον στρατηγό μέχρι τον τελευταίο οπλίτη.

Ανάλογα με το Σώμα περιέχουν διαφορετικές παραστάσεις αλλά και αρχαία πολεμικά παραγγέλματα ή ρητά.

Ειδικά τα παραγγέλματα αυτά εμπεριέχουν συμβολισμούς που όταν τοποθετηθούν μαζί σε μια ενιαία βάση, προξενούν μια ιδιαίτερη συναισθηματική δόνηση στον ψυχισμό του Έλληνα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας.

Προσφέρουν μια πολύτιμη πηγή έμπνευσης για το πώς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοφανή μέθοδο οικονομικού πολέμου που εφαρμόζεται κυρίως εναντίον των απλών πολιτών της χώρας μας, παρακάμπτοντας έντεχνα την δύναμη του Ελληνικού Στρατού.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο που συνδυάζει τέτοια ρητά και μαζί ακούστε την μουσική που γράφτηκε ειδικά για το βίντεο αυτό.

Κώστας Σκανδάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου