Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Παρουσίαση: Roman Yashin


Ρομάν Ιάσιν

Ανώτερος Λέκτορας της Ρωσικής Ακαδημίας Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Αρχιτεκτονικής. Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των καλλιτεχνών της UNESCO. Τα μοτίβα της πλοκής και της σύνθεσης είναι από τα σημαντικά στοιχεία των έργων του Ρομάν Ιάσιν.


Από το 1994 ο καλλιτέχνης ασχολείται με το θέμα του Β 'Παγκόσμιου Πολέμου. Η ανησυχία του καλλιτέχνη εστιάζετε όχι στα αιματηρά θεάματα του πολέμου και γ’ αυτό δεν ζωγραφίζει έργα θεαματικών μαχών, αλλά τον αγγίζουν βαθιά ο απαράμιλλος ηρωισμός και ο μεγάλος πόνος του ρώσικου και του γερμανικού λαού.


Καλοκαιρινό απόγευμα

Η μάνα    

22 Ιουνίου. Η τελευταία μεγάλη εκστρατεία

Το ουράνιο τόξο


Πρόχοραβκα
 
Χειμερινός πόλεμος


Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του καλλιτέχνη.


ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου