Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Ένσταση κατά της απόφασης για μη αποδοχή των εμβλημάτων των υποψηφίων Βουλευτών κ. κ. Λουκά Σταύρου και Αντώνη Πιερίδη


Οδός Εμμανουήλ Ροΐδη
Συγκρότημα Κίρζης
Κτίριο Α, Γραφείο ΑΜ1
3031 Λεμεσός

Τηλ: +357 25 746040
Φαξ: +357 25 347087

Επιστολές: Τ.Θ. 54147
3721 Λεμεσός – Κύπρος

e-mail: pankleos@cytanet.com.cy


4 Μαΐου 2011
Προς
Έπαρχό Λεμεσού
Λεμεσός

Με τηλ/τυπο: 25 - 305086
Αξιότιμε κύριε Έπαρχε,

Ένσταση κατά της απόφασης για μη αποδοχή των εμβλημάτων
των υποψηφίων Βουλευτών κ. κ. Λουκά Σταύρου και Αντώνη Πιερίδη


Εκ μέρους των πελατών μας κ. κ. Λουκά Σταύρου και Αντώνη Πιερίδη, υποψηφίων βουλευτών για την Επαρχία Λεμεσού, υποβάλλουμε δια της παρούσης ένσταση στην μη αποδοχή των εμβλημάτων τους κατά την χτεσινή υποβολή της υποψηφιότητας τους και ζητούμε αναθεώρηση της απόφασής σας.

Τούτο δε διότι τα εν λόγω σύμβολα δεν αντιγράφουν θρησκευτικό σύμβολο ούτε και παραπέμπουν σε ξένο κρατικό σύμβολο καθ’ όσον αποτελούν πανάρχαια Ελληνικά σύμβολα. Ο δε δικέφαλος αετός, ειδικότερα, αποτελεί το κρατικό σύμβολο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας κατά το χρονικό διάστημα από το 1261 έως το 1453.


ΔιατελούμεΠαναγιώτης Κλεοβούλου
Δικηγόρος


Διαβάστε για το θέμα εδώ: http://ediknews.blogspot.com/2011/05/blog-post_04.html  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου