Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Τιμή στον Robert Gerard "Bobby" Sands.«Πιστεύω και στηρίζω το θεόσταλτο δικαίωμα του Ιρλανδικού έθνους στην κυρίαρχη ανεξαρτησία και το δικαίωμα κάθε Ιρλανδού και Ιρλανδής να στηρίξει αυτό το δικαίωμα με την ένοπλη επανάσταση»

Λόγια του Robert Gerard "Bobby" Sands , του Ιρλανδού επαναστάτη , που σαν σήμερα 5-5-1981 πέθανε ύστερα από απεργία πείνας 66 ημερών, σε κελί των αγγλικών φυλακών , σε ηλικία 27 ετών.
Εκείνη τη περίοδο εξέτια πενταετή ποινή φυλάκισης , ως πολιτικός κρατούμενος , στις κεντρικές φυλακές Κύπρου. Εκείνη τη μέρα στις 5 – 5 – 1981 μαζί με τους συμπολεμιστές μου και συγκρατούμενους μου, κάναμε απεργία πείνας σε ένδειξη τιμής προς τον Robert Gerard "Bobby" Sands και προς τον απελευθερωτικό αγώνα του IRA.

Τριάντα χρόνια μετά η ίδια φλόγα καίει εντός μου, η πεποίθηση πως η μοναδική επιλογή των σκλάβων είναι η καταφυγή στα όπλα.

Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

http://edikcyprus.blogspot.com/2011/05/robert-gerard-bobby-sands.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου