Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αναστολή πορείας προς Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης


12 Μαΐου 2011
Προς πάσαν αρμόδια αρχή
    
Με τηλεομοιότυπο

  Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης ανακοινώνει ότι προ των αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων των κρατικών αρχών και ιδίως της Δημάρχου Λευκωσίας, με τη χρήση προς τούτο παρακρατικών, αναρχικών και λαθρομεταναστών και μετά την ενημέρωση που έτυχε από την Αστυνομία ότι δε θα επιτρεπόταν η πορεία να κατευθυνθεί προς τον Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης αλλά προς το Λήδρα Πάλας, ενώ και οι περιθωριακοί ακύρωσαν την παράνομη αντισυγκέντρωση τους, αποφασίζει την αναστολή της προγραμματισμένης, για αύριο (Παρασκευή), πορείας με κατάληξη τον Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης στην Παλιά Λευκωσία.

Το Κίνημά μας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του γι’ αυτή τη βάναυση καταπάτηση των συνταγματικών του δικαιωμάτων και ιδίως του δικαιώματος του συνέρχεσθαι, καταγγέλλει την αθέμιτη συμπαιγνία του Κράτους, του Δήμου Λευκωσίας με το Παρακράτος, επιφυλάσσει δι’ εαυτόν τη λήψη όλων των νόμιμων εξώδικων μέτρων, για την προστασία των νομίμων συμφερόντων του ιδίου και των μελών του και διακηρύσσει προς πάσα κατεύθυνση ότι η πορεία απλώς αναστέλλεται και δεν ακυρώνεται και θα διεξαχθεί εν ευθέτω χρόνο.

Εκτελεστική Γραμματεία
Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου