Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Κωνσταντίν Βασίλιεφ. Ο καλλιτέχνης που εμπνέει τον Ρώσικο εθνικισμό.

 


Το ασυνήθιστο ταλέντο, ο πλούσιος πνευματικός κόσμος και η σκληρή εκπαίδευση επέτρεψαν στον Κ.Βασίλιεβ (1942-1976) να αφήσει το δικό του ασυνήθιστο και ασύγκριτο ίχνος στη ρώσικη ζωγραφική.

Τα έργα του ( η συλλογή του αριθμεί πέραν των 400 ολοκληρωμένων και μη έργων) είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Έχουν το δικό τους ανεπανάληπτο χαρακτήρα.

Έχουν ποίηση και ιδέα, έχουν συμβολισμό και προσωπική οπτική γωνιά στον γύρω κόσμο. Συναρπάζουν το μυαλό και την καρδιά. Αλλά κυρίως ξεχειλίζουν από ενεργητικότητα, δηλ. από το βασικό συστατικό της κάθε τέχνης, και παίζουν με τις χορδές της ψυχής του κάθε ρώσου.

Η μάχη του Ντομπρίνια με τον δράκο

 
Η Βαλκίρια και ο νεκρός Πολεμιστής


Η θάλασσαΟ αετός του ΒορράΟ Πολεμιστής


Σημ. Ο Κ.Βασίλιεβ πέθανε υπό περίεργες και μυστηριώδες συνθήκες σε ηλικία μόλις 34 χρονών. Μέχρι σήμερα, από το 1976, δεν έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες....Δείτε εδώ το άλμπουμ με τα έργα του καλλιτέχνη: http://www.velesova-sloboda.org/album/konstantin-vasilyev.html


Διαβάστε και αυτό για τον καλλιτέχνη: Βίντεο: Κωνσταντίν Βασίλιεβ. Παράδειγμα Αληθινής Τέχνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου