Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Οι «στρατηγοί» του ελλαδικού κράτους..


Η είδηση :  
«Αφορμή (σ.σ.: για αντικατάσταση του στρατηγού ΜακΚρίσταλ) αποτέλεσε δημοσίευμα του περιοδικού Ρόλινγκ Στόουν, στο οποίο ο ΜακΚρίσταλ και κυρίως στενοί συνεργάτες του φέρονται να μιλούν υποτιμητικά για τον ίδιο τον πρόεδρο αλλά και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Πιθανότατα ο στρατηγός επέλεξε να παρακάμψει τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας με το Λευκό Οίκο, εκφράζοντας απευθείας μέσω του Τύπου την αγανάκτηση που, όπως φαίνεται, επικρατεί σε μεγάλο τμήμα του στρατεύματος για την παντελή έλλειψη σχεδιασμού σε σχέση με το Αφγανιστάν. Όπως υποστήριζαν και οι Νιου Γιορκ Τάιμς, το Πεντάγωνο φαίνεται να «βρίσκεται σε πόλεμο με τον εαυτό του», καθώς από τη μια μεριά ενισχύει την παρουσία του και τις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν, ενώ παράλληλα επιχειρεί να έρθει σε συνδιαλλαγή με τους ανθρώπους που σκοτώνει. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα έγινε γνωστό από έρευνα του Κογκρέσου ότι οι αμερικανικές δυνάμεις εμμέσως χρηματοδοτούσαν ομάδες Ταλιμπάν προκειμένου να εξασφαλίσουν το ασφαλές πέρασμα αναγκαίων προμηθειών από επικίνδυνες περιοχές της χώρας. Και όλα αυτά με το παλιό πρόσχημα της αντιμετώπισης της Αλ Κάιντα, η οποία είναι ολοκληρωτικά απούσα από την περιοχή.»

Το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τον στρατηγό ΜακΚρίσταλ, ο οποίος δεν φοβήθηκε ανοικτά και τίμια να πει τα πράγματα ως έχουν για τους πολιτικούς και στρατιωτικούς προϊσταμένους του, περιλαμβανομένου και του υπουργού Άμυνας, δεν είναι το πρώτο ούτε και το τελευταίο στις ΗΠΑ.  

Σε μερικούς κύριους, που αυτοπροσδιορίζονται πατριώτες και εθνικιστές, αρέσκεται να δοξάζουν τον στρατό του Ελλαδικού κρατιδίου. Όμως το καυτό ερώτημα από ποιους διοικείται αυτός ο στρατός πρέπει να απαντηθεί.   

Ας μου υπενθυμίσει κάποιος έστω και έναν στρατηγό της «Ελληνικής» Δημοκρατίας που έκανε μια τίμια κριτική στον «εθνικό κεφάλαιο» Σημίτη, ή στον Καραμανλή ή στον καθυστερημένο GAP. Ποτέ και κανένας. Μήπως δε υπήρχαν αφορμές;  

Εδώ ο ΜακΚρίσταλ τους τα είπε έξω από τα δόντια για έναν πόλεμο στον οποίο η χώρα του είναι ο εισβολέας και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι «δικοί μας» «στρατηγοί» δεν μίλησαν για τα Ίμια, δεν μιλάνε για το Αιγαίο, δεν μιλάνε για την Κύπρο, δεν μιλάνε για την Θράκη, δεν μιλάνε για την Μακεδονία, δεν μιλάνε για τις «αναχαιτίσεις» (από Τούρκους), δεν μιλάνε για κτήνανθρώπους που κατακλύζουν την Πατρώα Γη, δεν μιλάνε για κλείσιμο στρατοπέδων, δεν μιλάνε για ακυρώσεις ασκήσεων, δεν μιλάνε…… για τίποτα δεν μιλάνε. Είναι σαν να μην υπάρχουν.

Μετά από διώξιμο ή μετάθεση κάποιου χονδρού «Έλληνα» γλείφτη «στρατηγού» ή «αξιωματικού», αυτός το πολύ που θα κάνει είναι να εμφανιστεί σε διάφορες «ελευθεροτυπίες», «νέα» και «βήματα» και να αρχίσει να γαβγίζει. Και μην νομίζετε ότι θα γαβγίζει δυνατά, θα το κάνει όσον του επιτρέπει η μεγάλη μας Ελλαδική Δημοκρατία. Βλέπετε, θα προσέχει γιατί μπορεί να χάσει ακόμα και την σύνταξή του.

Επομένως το θέμα οι «στρατηγοί» του Ελληνικού Στρατού για μας έχει κλείσει. Οι λεγόμενοι «στρατηγοί» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τσούρμο συμφεροντολόγων που φοράνε την ένδοξη στολή του Έλληνα Στρατιώτη και Αξιωματικού.  

Με ποιόν τρόπο θα συμπεριφέρονται οι γλείφτες σε έναν πόλεμο, δηλ εκεί που μπορεί κανείς να χάσει όχι την σύνταξή του άλλα μπορεί και το κεφάλι του, καταλαβαίνουμε όλοι μας.

Αυτοί που θα τρέξουν να με κατακρίνουν για τα λεγόμενα πιο πάνω, ας θυμηθούν ποιοι ήταν οι λόγοι που οι «αξιωματικοί» του Πολεμικού Ναυτικού βγήκαν πρόσφατα στους δρόμους. Μήπως ήταν τα ανοικτά Εθνικά μας θέματα ή η μετατροπή της χώρας σε πολυφυλετική χαβούζα;  Όχι, ήταν οι …..περικοπές στους μισθούς τους λόγο «κρίσης».


ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου