Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Το ζικουράτ ενός «περιούσιου».

Ζικουράτ του βασιλιά Ετεμινάκι (εικόνα από το Wikipedia)
Οι εξουσιαστές πάσαραν στους γκοήμ ηλιθιοτροφές για μαυσωλεία.
Γνωρίζουν καλά όχι μόνο την ιστορία των Αρχαίων λαών, αλλά δίνουν μεγάλη σημασία στα σύμβολα, σχήματα, χρώματα και υλικά στο κυρίως έργο τους που δεν είναι άλλο από τον έλεγχο των γκοήμ.
Συγκρίνετε δύο εικόνες. Δεν διαφέρουν όχι μόνο στην κατασκευή και στους αριθμούς των ορόφων, αλλά και στο υλικό (με μάρμαρο της Μεσοποταμίας επένδυσαν οι κομμουνιστές το Ζικουράτ του εβραίου Μπλάνκ) και στο χρώμα.
Φαίνετε ότι ακόμα και στις μέρες μας κάποιοι κύκλοι διατηρούν τα μυστικά των Χαλδέων της Βαβυλωνίας και της Μέσης Ανατολής είτε αφορά τον μεταφυσικό κόσμο είτε κάποιες τεχνικές συσσώρευσης και μετάδοσης ενεργειών.
Τους αφελείς γκοήμ τους ταΐζουν με ισλάμ, με χριστιανισμό ή με χωρίς θεό παραλλαγή του - τον κομμουνισμό.
Το ζικούρατ του βασιλιά Νοβουχοδονοσόρ (εικόνα από διαδίκτυο, σχηματική απεικόνιση μελετητών αρχαίας αρχιτεκτονικής)


Το ζικουράτ της Μόσχας

ΓΕΝ.ΕΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου