Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις των σημερινών ηγέτών της “Ελληνικής” εκδοχής του Ιουδαιοχριστιανισμού (αποκαλείται από κάποιους και ως …”Ελληνορθοδοξία”!).


Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος:

“Για τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή άποψή μου είναι ότι ισχύει αυτό που είπε ο Ισοκράτης, ότι Έλληνας είναι όποιος έχει την Ελληνική παιδεία… Εγώ υπηρετώ το ευαγγέλιο που μου λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει ούτε Σκύθης, ούτε Έλληνας ούτε βάρβαρος…Είτε έχουμε το ευαγγέλιο και μας καθοδηγεί είτε δεν έχουμε το ευαγγέλιο.”

Συνέχεια εδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου