Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Ραούφ Ντενκτάς κατάφερε όσα κατάφερε διότι είχε για συμμάχους του όλο το Κυπριακό κατεστημένο του Ζυριχικού κράτους!

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Ντενκτάς στο γάμο του γιού του, που τέλεσε σε κλεμμένο ξενοδοχείο Έλληνα πρόσφυγα, να δέχεται τα συγχαρητήρια των νεογραικύλων Νίκου Αναστασιάδη (προέδρου του δεξιού κόμματος ΔΗΣΥ) και του Μίχου Παπαπέτρου παλαιού πρωτοκλασάτου στελέχους του ΑΚΕΛ που αποσκίρτησε από το προδοτικό αυτό κόμμα όταν ό Εζεκίας Παπαιωάννου διόρισε τον Χριστόφια Γ.Γ του ΑΚΕΛ αντί τον ίδιο. Κατά την προεδρία του εκλεκτού των εγγλέζων, του Γλαύκου Κληρίδη, ο εσχατόγερος τον διόρισε κυβερνητικό εκπρόσωπο όπου και πλειοδότησε σε μειοδοσία! Αμφότεροι οι νεογραικύλοι της εικόνας υποκλίνονται με περισσή δουλικότητα και με παράξενους συμβολισμούς προς τον σφαγέα του Ελληνισμού της Κύπρου! Τι να θέλουν να δηλώσουν άραγε τα εσώψυχα των γραικύλων στον νεοπασά του οποίου τώρα η σκατένια ψυχή θα κάνει παρέα στο λοιπό σκυλολόι…;



Παραλειπόμενα για τον Ραούφ Ντενκτάς που δεν θα βρείτε στις εφημερίδες…

Ο Ντενκτάς ήταν μπάσταρδος και αποτελεί κλασσική περίπτωση λινοβάμβακου που ασπάσθηκε και επίσημα τον μουσουλμανισμό

Ο Ραούφ Ντενκτάς (27 Ιανουαρίου 1924 – 13 Ιανουαρίου 2012) γεννήθηκε στην Πάφο το 1924. Ο πατέρας του, Ραΐφ Εφέντης, καταγόταν από το αμιγώς τουρκοκυπριακό χωριό Άγιος Επιφάνιος. Στο χωριό αυτό, όπως υποδηλοί και η ονομασία του, όλοι οι κάτοικοι ήταν απόγονοι εξισλαμισμένων χριστιανών. Όπως αποδεικνύει ο τουρκολόγος Κώστας Π. Κύρρης, ο Ντενκτάς είναι απόγονος φραγκοεβραίων, με πολύ κοντινούς πρόγονους ορθόδοξους, όπως η μητέρα του, που λεγόταν Χρυσαλίδα, και η γιαγιά του που λεγόταν Μαριέττα.

Τον Χριστόφια αποζητούσε ο Ντενκτάς καθώς ξεψυχούσε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, μιλούσε ελληνικά λέγοντας κάποια πράγματα που κανένας δεν καταλάβαινε και αναγκάστηκαν να του ζητήσουν να μιλά είτε τουρκικά είτε αγγλικά.

Σύμφωνα με την οικογένεια του, ο Ραούφ Ντενκτάς φέρεται πως αναφωνούσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν. «Χριστόφια . Χριστόφια». Προφανώς θα παραληρούσε καθώς στον επιθανάτιο ρόγχο του πρόβλεπε την επερχόμενη εκλογική πανωλεθρία του συνλιναβάμβακού του!

Όταν το 1964 οι Έλληνες πολεμούσαν υπό την ηγεσία του Αρχηγού της ΕΟΚΑ, ο Ντενκτάς με την υπόλοιπη ηγεσία της ΤΜΤ λιποτακτούσαν αλλά το 1967 το κατεστημένο της Ζυρίχης τον επανέφερε για τη δημιουργία της νέας, τάχα ανεξάρτητης, αφελληνισμένης Κύπρου!

Τον Αύγουστο 1964, μόλις τέσσερα χρόνια μετά την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξέσπασε η προσχεδιασμένη Τουρκοκυπριακή ανταρσία. Ωστόσο, τότε, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Τα στρατευμένα Κυπριακά νιάτα, με μόνο ενός μηνός εκπαίδευση, υπό τη διοίκηση του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, των ταγματαρχών Γεωργίου Ν. Καρούσου και Νικολάου Ντερτιλή καθώς και άλλων κατώτερων Ελλαδιτών αξιωματικών, έγραψαν επικές σελίδες στα διάσελα του Λωρόβουνου Τηλλυρίας.

Η Ελληνική Κυβέρνηση τότε υπό την πρωθυπουργία του Γεώργιου Παπανδρέου, απέστειλε στη συνέχεια στο Νησί την Ελλαδική Μεραρχία και κατέστησε την Κύπρο απόρθητο φρούριο. Ο Ντενκτάς αποβιβάσθηκε στην περιοχή των Κοκκίνων μαζί με αξιωματικούς από την Τουρκία και φοιτητές αλλά λόγω της σφοδρής αντεπίθεσης των δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή ο Ντενκτάς και οι σύντροφοί του αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν με τουρκικό πολεμικό πλοίο για να αποφύγουν την σύλληψη.

Παρά τους σχεδιασμούς της η Τουρκία έβαλε την ουρά στα σκέλια και δεν αποτόλμησε την απόβαση. Ο ίδιος ο Ραούφ Ντεκτάς παραδέχεται την ήτταν. Οι Τούρκοι, εκ των πραγμάτων, είχαν ήδη αποδεχθεί τη λύση της Ενώσεως, που επέβαλε ο, τότε, δυνατός παίκτης, η Ελλάδα. Ο Ντενκτάς τότε από την Άγκυρα κλαψούριζε ότι η Ένωση της Κύπρου επετεύχθη. Και όντως δεν ήταν απλή μεμψιμοιρία του Ντενκτάς! Υπό την ασφάλεια της Ελληνικής Μεραρχίας «Μενέλαος» απεφασίσθη πράγματι η κήρυξη μονομερούς Ενώσεως της Κύπρου με την μάνα Ελλάδα. Ήταν θέμα ημερών να πραγματοποιηθεί. Συμφώνως σχεδίου, σε καθοριζομένη ημερομηνία και ώρα θα συνέρχοντο η Κυπριακή και Ελληνική Βουλή. Η Κυπριακή Βουλή θα απεφάσιζε την Ένωση και η Ελληνική Βουλή θα την αποδεχόταν. Και τότε ένας περίεργος αόρατος δάκτυλος ναυαγεί το εθνικό όνειρο. Σύμφωνα με τον τεκμηριωμένο ιστορικό Σπύρο Παπαγεωργίου στο τρίτομο έργο του “Από τη Ζυρίχη στον Αττίλα” και το έργο του Ανδρέα Αθανασίου “ Ο Άγνωστος Πόλεμος Αθηνών- Λευκωσίας”, η Ένωση ναυάγησε διότι το απέτρεψε ο Μακάριος, που δεν ήθελε την Ένωση λόγω ιδιοτέλειας και αρχομανίας! Παράλληλα υπονόμευαν την Ένωση οι πλουτοκράτες της Κύπρου, οι οποίοι αποστασιοποιημένοι από τις εθνικές επιλογές επέλεξαν την ανεξαρτησιακή διαδρομή προς εξυπηρέτηση των οικονομικών τους συμφερόντων.

Στην συνέχεια αναλαμβάνει η Χούντα των Αθηνών, η οποία κηρύσσει πολέμιον της τον Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, σκηνοθετούνται τα γεγονότα της Κοφίνου και η Χούντα, σε συνεργασία με τον Μακάριο, ανακαλεί την Μεραρχία. Η συνέχεια εξελίσσεται όπως σχεδιάστηκε από τους αγγλοαμερικάνους και Τούρκους. Η Κύπρος απομένει παροπλισμένη στις ορέξεις της Τουρκίας. Η συνωμοσία τότε τίθεται σε ενέργεια.

Τον Οκτώβριο του 1967, ο Ντενκτάς αποβιβάζεται λαθραία στην Κύπρο. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών το ψαροκάικο που τον μετέφερε αναγκάστηκε να τον αποβιβάσει σε ακτή της Καρπασίας, αντί στη Λάρνακα, όπως προβλέπετο. Συνελήφθη από αγροφύλακα και παραδόθηκε στην Εθνική Φρουρά. Η κυβέρνηση Μακαρίου αντί να εκτελέσει τον βρωμότουρκο τον αφήνει ελεύθερο με τη συνεννόηση Κληρίδη, Γιωρκάτζη και Χούντας και τον χρίζει συνομιλητή, στα πλαίσια της επαναπροσέγγισης και της δημιουργίας μιας Κύπρου για τους Έλληνες και Τούρκους! Μια Κύπρο όπως την ήθελαν οι Εγγλέζοι, που κυβερνούσαν μέσω Γλαύκου Κληρίδη για να ελέγχουν τις βάσεις τους, όπως την ήθελε ο Μακάριος για να παραμείνει Πρόεδρος και να μην υποβιβασθεί σε παπά, όπως την ήθελαν οι πλουτοκράτες και καιροσκόποι Κύπριοι που κυβερνούσαν μέσω Κληρίδη και Γιωρκάτζη, όπως την ήθελε η Σοβιετική Ένωση που κυβερνούσε μέσω ΑΚΕΛ, όπως την ήθελαν οι Τούρκοι που κυβερνούσαν μέσω Ντενκτάς!

Αποτελεί πλέον επιλογή των καιροσκόπων νεοκυπρίων και συνωμοτών η δημιουργία δεσμευμένης ανεξαρτησίας. Αποκηρύσσουν την Ένωση, την οποία οι ίδιοι ναυάγησαν, ως δήθεν ανεδαφικό στόχο και τον Απρίλιο του 1968 ξεκινούν την έναρξη συνομιλιών με τον Ντενκτάς ο οποίος ορίστηκε εκπρόσωπος των Τουρκοκυπρίων! Συνομιλητής του ορίζεται ο απονευρωμένος εθνικά και θεραπαινίδα των αγγλικών συμφερόντων Γλαύκος Κληρίδης. Αυτός ο Κληρίδης, η ναυαρχίδα του ενδοτισμού, τον οποίο, λόγω της αντεθνικής του δράσης, ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ Στρατηγός Διγενής περνούσε γενεές δεκατέσσερις, προς δόξαν του παραλόγου, το 1974 θα στεγάσει στο κόμμα του τους εθνικόφρονες και θα τους περιποιηθεί με ένα ξεσιγυρισμένο ευνουχισμό που θα τους μετατρέψει μέχρι άκακα αρνάκια και θιασώτες του σχεδίου Ανάν!!!

Μέσα από σκοτωμούς και συνωμοσίες οι κακοί δαίμονες της Κύπρου οδήγησαν το λαό στον εμφύλιο σπαραγμό και στο πραξικόπημα τον Ιούλιο του 1974 που έγινε η αφορμή της προμελετημένης τουρκικής εισβολής. Μέσα από τους ολέθριους χειρισμούς, όπου πέραν της πανθομολογούμενης προδοσίας, πρυτανεύει τάχα η «σωφροσύνη» και ο ενδοτισμός, προωθείται μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, ένα σατανικό σχέδιο, που εν ονόματι μίας αχαλίνωτης ειρηνολαγνίας κάνει πράξη τα όνειρα των Αγγλοτούρκων! Τα συμφέροντα τους τα πρακτορεύουν εκτός από το αγγλόφιλο και φιλοτουρκικό ΑΚΕΛ, οι Κύπριοι πολιτικοί, το κυπριακό κατεστημένο, οι κύπριοι κεφαλαιοκράτες, το αγγλόφωνο και αγγλόφιλο κυπριακό πανεπιστήμιο, μια μερίδα αργυρώνητων δημοσιογράφων και ελλαδικά περιώνυμα λαμόγια στα οποία συγκαταλέγονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι και καθηγητάδες! Όλα αυτά τα καθίκια που συγκλίνουν στο σχεδίο Ανάν! Το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν ακόμη οφείλεται σε συγκυρίες θαυμάτων! Ο Χριστόφιας συνεχίζει στο μεταξύ ακάθεκτος! Θα τα καταφέρει ή θα επισυμβεί το ιστορικό απρόοπτο; Το απρόοπτο που αλλάζει τον ρουν της Ιστορίας!

Τι λέει ο ιστορικός Κώστας Κύρρης για την καταγωγή του Ντενκτάς, Ερντογάν και Γκιούλ


Ο Ταγίπ Ερντογάν, ο Ραούφ Ντενκτάς και ο στρατηγός Χιλμί Οζγκιόκ είναι κρυπτοχριστιανοί, υποστηρίζει ο Κύπριος ιστορικός και τουρκολόγος Κώστας Κύρρης.

Σε συνέντευξη στον Πολίτη, ο Κύπριος ιστορικός, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών της Κύπρου, παραθέτει τις ιδιαιτερότητες της Τουρκίας, περιγράφοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα της χώρας.

Κυρίαρχο στοιχείο στην κοινωνική πάλη που, εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό της Τουρκίας θεωρεί πως είναι τα εκατομμύρια κρυπτοχριστιανών, που μετά από πολλά χρόνια παραγκωνισμού τους, διεκδικούν μια θέση στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Κύρρης υποστηρίζει:

«Οι στρατηγοί, που είναι στην πλειοψηφία τους καθαροί Τούρκοι, προσπαθούν να αποτρέψουν την επικείμενη επικράτηση των κρυπτοχριστιανών. Για να γίνω πιο κατανοητός θα σας πω ότι η θεμελιώδης δομή της Τουρκίας μέχρι πρόσφατα ήταν (και εν μέρει είναι ακόμα) η εξής: Οι στρατηγοί κυβερνούν και πίσω από αυτούς υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Οι δερβίσηδες, οι μεγάλοι γαιοκτήμονες και οι κεφαλαιοκράτες όλων των τάξεων. Σε μεγάλο βαθμό όλοι αυτοί κατάγονται από εξισλαμισθέντες Ελληνες Χριστιανούς, Εβραίους, Αρμένιους, Μαρωνίτες και άλλους. Είναι στην πλειοψηφία τους αυτό που ορίζουμε ως κρυπτοχριστιανούς. Σε όλους αυτούς παραμένει αμυδρά μια ανάμνηση της καταγωγής τους, την οποία ουδέποτε εκφράζουν. Πάντως, όλοι αυτοί που για πολλά χρόνια έμεναν στο παρασκήνιο, εκτοπισμένοι από τα κέντρα εξουσίας, κερδίζουν συνεχώς έδαφος».

Προς τεκμηρίωση της θεωρίας του, ο ιστορικός Κώστας Κύρρης αναφέρει μια σειρά από παραδείγματα:

1.Το επίθετο του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χιλμί Οζγιόκ, σημαίνει “καθαρός ουρανός”, κάτι που προφανώς είναι συνέχεια του ονόματος Ουράνιος. Παραπέμπει σε όνομα Βυζαντινού στρατηγού, οι απόγονοι του οποίου εκτουρκίστηκαν.

2.Το όνομα του υπουργού Εξωτερικών, Αμπντουλάχ Γκιούλ, που σημαίνει Θεόδουλος Aνθιμος (Ρόδιος).

3. Το επίθετο του Ταγίπ Ερντογάν σημαίνει ?αρσενικός αετός?, άλλο ελληνικής προέλευσης όνομα. Και αυτός είναι κρυπτοχριστιανικής καταγωγής.

Για τον Ραούφ Ντενκτάς, ο κ. Κύρρης υποστηρίζει ότι είναι φραγκοεβραίος και το πραγματικό του όνομα είναι Πιτσενής.

«Aλλωστε και η φάτσα του δεν είναι τουρκική. Η γιαγιά του Ντενκτάς λεγόταν Μαριέτα και η μητέρα του Χρυσαλίδα, αναφέρει ο Κύπριος ιστορικός.

Τέλος, υποστηρίζει ότι κρυπτοχριστιανοί είναι και οι συγγενείς του σημερινού ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

2005-07-11 00:53:11

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου