Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Βίντεο. «Δράστε θετικά».

Όλοι γνωρίζουν σε τι σημείο έχει φτάσει η προπαγάνδα του αλκοόλ στις σημερινές δημοκρατικές κοινωνίες. Έχει αποδειχθεί ότι το αλκοόλ είναι από τα πιο αποτελεσματικά μέσα να εξαφανίσεις έναν λαό. Η επίδραση του αλκοόλ δεν περιορίζεται σε μερικά εικοσιτετράωρα, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, αλλά χρόνο με το χρόνο αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Δηλ. είναι καθαρά ένα μέσο γενοκτονίας…. Όποιος τολμήσει να ερευνήσει το θέμα αποφεύγοντας τους παπαγάλους της ιουδαιο«ιατρικής» θα εκπλαγεί δυσάρεστα.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η ουσιαστικά αδύνατη απεξάρτηση του αλκοολικού απ’ το πιοτό.
Δείτε με πιο τρόπο αποφάσισαν μερικοί συναγωνιστές από την Ουκρανία να επέμβουν στο πολύ φλέγον αυτό θέμα (όποιος έχει επισκεφθεί την Ουκρανία ή την Ρωσία καταλαβαίνει τι λέω) για τον Λαό τους.
Έκαψαν μερικά από τα μαγαζιά «της γειτονιάς» που ειδικεύονται στο αλκοόλ….
Εύγε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου