Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: « Ιδρυταί τού ΚΚΕ ΗΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ ή ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΔΕ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΗΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ»

 
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΕΛ.ΣΤΑΥΡΙΔΗ "ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ",Σελίδαι 13,14:
 
« Ιδρυταί τού ΚΚΕ, τόσον εις τάς Αθήνας, όσον και εις τήν Θεσσαλονίκην, ΗΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ ή ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΔΕ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ, παρ' όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ΗΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ»
 
« Η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ»
 
« η τρίτη ομάς, η και σπουδαιοτέρα πασών, ήτο η τής Θεσσαλονίκης. Αύτη ήτο η λεγομένη "Σοσιαλιστική Φεντερασιόν", αποτελουμένη από υπέρ τας 2.000 μέλη, ΚΑΤΑ 90% ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. ΑΥΤΗ ΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου