Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΝΩΣΗ ΑΛΚΙΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, που θέλει να συνενώσει τους πατριώτες, τους καλεί σε διαδήλωση κατά της επερχόμενης τουρκοκρατίας και λαθρομετανάστευσης!

ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,

Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ

Σε δέκα χρόνια τα Ελληνόπουλα της Κύπρου θα είναι μια πενιχρή μειοψηφία που θα πνίγεται μέσα στην πλημμυρίδα των απογόνων των ξένων, που προσέλκυσε η κυβέρνηση με τα βασιλικά επιδόματα. Σκοπός: η πολιτογράφησή τους ώστε με τους Τούρκους να αποτελέσουν τη Νέα Κύπρο.

ΖΕΙΣ Σ’ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ,

που διαφεντεύεται από αυτούς που ποτέ δεν πολέμησαν και ποτέ δεν δούλεψαν! Τα δικαιώματα σου έπονται των Τούρκων, των μεταναστών και των χαραμοφάηδων που σιτίζουν και σιτίζονται από το Κόμμα!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΠΡΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ!

Όμως αυτή η Πατρίδα ανήκει στους Νεκρούς μας και στους αγέννητους που έρχονται!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!

Εμείς μια ομάδα νέων που θέλει να ενώσει όλους τους πατριώτες, ανεξαρτήτως παράταξης, σε καλούμε να διαδηλώσεις μαζί μας στη Λεμεσό, την ερχόμενη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, ώρα 6 μ.μ. Αφετηρία το ξενοδοχείο Κοντινένταλ στην παραλιακή λεωφόρο.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΚΙΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου