Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ιουδαιοδημοκρατία: Εικόνες από την Αμερική.


«Δεν χρειάζεται κανείς να αποκαλύψει την ανωνυμία του για να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος». Καλέστε στο …… Αμοιβή 2000δολάρια.
 Βλέπετε, γκοήμ, ακόμα και το όνομα σου δεν ρωτάνε. Πάρε τηλέφωνο και ρουφιάνεψε. Κάρφωμα όλων για όλους. Το όνειρο κάθε εξουσίας και κάθε εξουσιαστή....


 
Ευφυέστατη εφεύρεση της ιουδαιοδημοκρατίας: κινητή αστυνομική σκοπιά.
Διπλώνεται σαν αναβατόριο, λειτουργεί σαν ανελκυστήρας. Μπορεί να μεταφερθεί από ένα μικρό αστυνομικό όχημα. Με αλεξίσφαιρο τζάμι, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες συνεχής παρακολούθησης, συσκευές δορυφορικών υποκλοπών συνομιλιών, ραδιοκύματα, ευκολίες πανοραμικών πυροβολισμών. Αν βαλθούν 4-ης παρόμοιες κατασκευές στις γωνιές μιας κατοικημένης περιοχής, δεν θα χρεωστούν κανένα συρματόπλεγμα…
Βλέπετε, γκοήμ, πόσο εύκολα μπορεί να μετατροπή σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης μια ήσυχη εργατική γειτονιά;


 


Στην Αμερική δεν λένε «Δεν αστυνομικό κράτος», δεν λένε «δικτατορία». Στην Αμερική δεν λένε «λογοκρισία» γιατί έχουν «πολιτική ορθότητα». Δηλ. κανένας δεν λογοκρίνει αυτά που θα γράψετε, εσείς οι ίδιοι πρέπει να γράφετε «πολιτικός ορθά» κείμενα. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει δικτατορία, στις ΗΠΑ υπάρχει «surveillance state» - κράτος επιτήρησης.
Στα λεωφορεία των γραμμών: «Το περασμένο έτος 1944 νεοϋορκέζοι είδαν κάθε και το πληροφόρησαν εκεί όπου πρέπει». Με άλλα λόγια…. είναι η σειρά σου να καρφώσεις.



Αστυνομικό κράτος: μην υπερβείτε την γραμμή.

 

Ακόμα και το καλοκαίρι η κολύμβηση από τις 6 μ.μ. μέχρι 10 το πρωί απαγορεύεται.





Δώστε προσοχή στους «κανόνες συμπεριφοράς στην παραλία»:
Γκοήμ, στην παραλία να μην φέρνετε βατραχοπέδιλα, μάσκες, αναπνευστήρες και μπαλόνια από καουτσούκ. Η παραλία δεν είναι γ’ αυτό.
Είναι αυτονόητο: κανένα ραδιόφωνο, καμιά μουσική, κανένα πιοτό, όχι σκηνές και φωτιές – θα καταλήξετε γρήγορα με χειροπέδες.




Για εκφοβισμό ανακοινώνει το αυτοκίνητο ενός «περιούσιου» (οι γκοήμ στις ΗΠΑ παρόμοιο προνόμιο δεν έχουν) ότι διαθέτει: «άδεια για πυροβολισμό των τρομοκρατών χωρίς περιορισμό».


1 σχόλιο: