Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΜΥΡΤΩ , ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ!


Συναγωνίστριες και συναγωνιστές αυτό το άρθρο αφιερώνεται ως έχουμε καθήκον στη μικρή μας αδερφή που βρίσκεται διασωληνωμένη μετά από πολλαπλό βιασμό και απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της από υπάνθρωπο έποικο από το Πακιστάν.

Όπως κάθε οργανωμένος εποικισμός έτσι κι αυτός τον οποίο υφιστάμεθα ως Έλληνες εδώ και αρκετά χρόνια συνοδεύεται από βιασμούς, δολοφονίες, κλοπές και στο μέλλον και από μαζικές δολοφονίες υπό τη μορφή τρομοκρατικών επιθέσεων από ασιατικά κτήνη. Οι Έλληνες ένστολοι, ως όργανα του νεοελληνικού κράτους των δολοφόνων, είτε αδιαφορούν, είτε αδυνατούν να προστατέψουν το λαό, ενώ οι καπιταλιστές, βυθισμένοι στη ταξική τους αποχαύνωση και την ασφάλεια που τους παρέχουν οι  σωματοφύλακές, τους τρίβουν τα χέρια τους για τη φτηνή εργασία που προσφέρουν οι έποικοι με την αμέριστη υποστήριξη των προδοτών της ‘αριστερής’ λαίλαπας. 

Η ΜΥΡΤΩ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο πόλεμος που άρχισε εδώ και χρόνια μεταξύ Ελλήνων από τη μια, και αφρο-Ασιατών έποικων, αριστερών και καπιταλιστών από την άλλη, όσο πάει γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτος. Οι δολοφονίες, οι βιασμοί, η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, οι απολύσεις, και όλα τα παρελκόμενά τους μαζί συνθέτουν το σκηνικό ενός νέου πεδίου μάχης. Είναι τόσο πολυσύνθετο που μοιάζει με προσομοίωση σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας. Ουσιαστικά πρόκειται για τα πλοκάμια μιας πολεμικής μηχανής που λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων και η οποία πλέον αρχίζει να κάνει εμφανή την κυριαρχία της σε όλους τους τομείς. Ακόμα και η εκδίωξη της Βούλας Παπαχρήστου από την Ολυμπιακή ομάδα με προκλητικό τρόπο για έγκλημα γνώμης από όπως και της Γερμανίδας Nadja Drygalla για τις πολιτικές της πεποιθήσεις ήταν μια επίδειξη δύναμης της εν λόγω πολεμικής μηχανής πάνω στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.

Για μας η Μυρτώ είναι αδερφή όλων μας όπως και κάθε Ελληνόπουλο. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι που δεν είχαμε και δεν έχουμε τις δομές αντίστασης που θα θέλαμε και θα έπρεπε να έχουμε, ώστε να μπορούμε να διεξάγουμε ανοικτά πόλεμο με αυτούς που επιδιώκουν την εξόντωσή μας ως Έλληνες. Ξέρουμε ότι ο αγώνας δε δίνεται μέσω των ιστοσελίδων αλλά στο δρόμο, όμως έχουμε πάντα κατά νου το ρητό του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά : ‘Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει, κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνω απ’ όλα.’ Αυτός είναι ο λόγος που διώκουν τις ιδέες. 

Οι ιδέες είναι κάτι σαν αυθύπαρκτο λογισμικό (software) και γυρνούν ατίθασα κι ελεύθερα στο χώρο και στο χρόνο, όπως αναφέρει ο καθηγητής Dawkins, είναι τα αθάνατα μιμίδια τα οποία, όταν βρουν το κατάλληλο υλικό υπόβαθρο (hardware), δηλαδή τα γονίδια, μετασχηματίζουν τον οργανισμό από υπόδουλο καταναλωτή σε μηχανή πολέμου! 

Δε θα κλάψουμε όπως οι αστοί και οι αριστερούληδες για τη Μυρτώ, γιατί τα δικά μας δάκρυα στέρεψαν εδώ και πολλά χρόνια για τους νεκρούς ισπανούς  Φαλαγγίτες , για τους παππούδες μας που αλληλοσκοτώθηκαν με τους Γερμανούς  σε ένα άδικο εμφύλιο, για τους συναγωνιστές μας που σφαγιάστηκαν από την ακροδεξιά αντίδραση τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών, για τους τελευταίους υπερασπιστές της Ευρώπης όπως ο Leon Degrelle που φόρεσαν τη στολή των Waffen SS και σκοτώθηκαν ή βασανίστηκαν μέχρι θανάτου πιστοί σε μια Ιδέα. Τα δάκρυά μας στέρεψαν όταν κρεμάστηκε ο Codreanu, o Szálasi , o Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο Καραολής  και τόσοι άλλοι… μέχρι που το δάκρυ έγινε οργή και η οργή αντίσταση. Το σχοινί του Nicola Bombacci του ‘Κόκκινου Παπά’ κρέμεται ακόμα στο νού μας ως σύμβολο της πίστεως και μας ζητά δικαίωση.

Το ιδεολογικό ποτάμι που ρέει στο χρόνο και λέγεται εθνικοσοσιαλισμός, όποια επί μέρους μορφή κι αν παίρνει ανάλογα με τα πρόσωπα και το λαό κυλάει μέσα από μας και τα παιδιά μας ακριβώς όπως κυλάει και το αίμα της Μυρτούς στις φλέβες κάθε Έλληνα.

Εμείς ως εργαζόμενοι και άνεργοι εθνικοσοσιαλιστές αντί για κλάψες και μοιρολόγια θα απευθύνουμε ευθέως ένα κάλεσμα στον Ελληνικό λαό για πόλεμο απέναντι στο κράτος και τα αφεντικά της μεγαλοαστικής τάξης που μας δολοφονούν και μας καταπιέζουν καθημερινά.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ !



3 σχόλια:

  1. η ωρα που θα τους παρουμε τα κεφαλια πλησιαζει.θανατος στους κολοπακιστανους και σε ολους τους βρωμιαριδες τους λαθρομεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάς θα γίνει ο τάφος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οικογένεια της κοπέλας καλά θα κάνει να βρεί τρόπο να τον φυτέψει σε λίγο καιρό που το εβραιοαναρχοαριστερό κατεστημένο τον αφήσει ελεύθερο. Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας ότι ο μεγάλος εχθρός των Ελλήνων, είναι ο εσωτερικός μαρξιστικός-τροσκιστικός-διεθνιστικός όλεθρος που κυβερνάει τα πάντα σε αυτήν την ετοιμοθάνατη χώρα. Αυτοί εκτός απο τα ΑΕΙ και όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα(τα οποία είναι σήμερα τόποι διακίνησης ναρκωτικών μεταξύ αναρχοαριστερών και αφρικανικής μαφίας) κυβερνάνε και την μέση εκπαίδευση αφού οι περισσότεροι καθηγητές-δάσκαλοι ανήκουν στον τσύριζα, καθώς και την δικαιοσύνη στήν οποία και επιβάλλονται απόλυτα. Οι αναρχοαριστεροί στα μπλόκ τους προτρέπουν τα λαθροόρκ να σφάζουν και να βιάζουν έλληνες(γνωστά τα συνθήματα τους όπως: στηρίζουμε την βία και την εγκληματικότητα απέναντι στους κολοέλληνες, κ.α.) και η φυγαδεύουν λαθρό που σφάζουν και βιάζουν στα άσυλα, η προσπαθούν να τους αθωώσουν μέσω του δικηγορικού τους συστήματος. Η απάντηση πρέπει να δωθεί απο τούς έλληνες εθνικιστές αλλά και πατριώτες(δεν αρκούν μερικές σφαλιάρες σε μερικούς πακιστανοασιάτες για να αλλάξει κάτι, αλλά η άμεση εκτέλεση όλων των αναρχοαριστερών αποβλήτων που τους στηρίζουν), και το ανάλογο μήνυμα στα στέκια και στις πρεζοκαταλήψεις τους, και στους δικηγόρους και δημοσιοκάφρους τους, Φωτιά και Τσεκούρι σε αυτούς και τις οικογένειες τους, να μην μείνει ούτε η μνήμη απο τα μιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή