Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Μονόζυγομαν ετών ….70.

     Στην Ουκρανία στις αυλές σχεδόν όλων των πολυκατοικιών υπάρχουν μονόζυγα. Όπου δεν υπάρχουν οι εθνικιστές απαιτούν έντονα από τις τοπικές αρχές (π.χ. εδώ και εδώ) να διαθέσουν χώρο για αυτά.
     Δείτε έναν 70-χρονο άνδρα από μια Ουκρανική κωμόπολη και τις δυνατότητες του ανθρώπου σε αυτήν την ηλικία.
     Γιατί η πλειοψηφία των παρηκμασμένων ανθρώπων νομίζει ότι η εξάρτηση από φάρμακα από τα 55, η σαπιοκοιλιά και η δυσκολίες ακόμα και στις καθημερινές μετακινήσεις είναι φυσιολογικές και δεν είναι παράγωγα του τρόπου ζωής και διατροφής….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου