Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Μια απάντηση στον κύριο Σεραφείμ Πειραιώς...

ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ,
ΑΛΛΑ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΚΥΡΙΕ ΣΕΡΑΦΕΙM...
    

Σε ομοβροντία πυρών κατά του Αδόλφου Χίτλερ ξέσπασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κατηγορώντας τον ότι εχρηματοδοτείτο από τον Ρότσιλντ και ότι δήθεν εκτελούσε εντολές του διεθνούς σιωνισμού προκειμένου να αναγκάσει τους εβραίους να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη, προκειμένου να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ! Αλγηνή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις αυτές του Μητροπολίτη Πειραιώς, τον οποίο το περιοδικό μας είχε εκθειάσει για παλαιότερες δηλώσεις του κατά του σιωνισμού. Δια τούτο, οφείλουμε να αντικρούσουμε τις ανυπόστατες αυτές απόψεις, υπεισερχόμενοι στην ουσία των πραγμάτων εν ονόματι της ιστορικής αληθείας.

Κατ΄ αρχήν, τον σιωνισμό στην Ευρώπη δεν τον έφερε ο Χίτλερ, αλλά ο Απόστολος Σαούλ ή Παύλος, ο οποίος ήταν γαμβρός του αρχιραββίνου των Ιεροσολύμων Γαμαλιήλ και εκτελούσε εντολές του μυστικού συμβουλίου Σανχεντρίν, ειπών και το περίφημο "Ουκ ένι ΄Ελλην ή Ιουδαίος, εξ ενός αίματος ο Θεός εποίησεν παν γένος ανθρώπων".

Πολλοί εκκλησιαστικοί φωτοσβέστες στην συνέχεια, από κοινού με την κοσμική εξουσία, θέτοντας τον Ελληνισμό σε διωγμό, καίγοντας συγγράμματα, διώκοντας Ελληνόθρησκους με βασανιστήρια ή εξορίζοντάς τους στην Σκυθούπολη, πυρπολώντας ναούς, κλείνοντας φιλοσοφικές σχολές, καταστρέφοντας έργα τέχνης και καθιερώνοντας καταλόγους απαγορευμένων βιβλίων, εξαπολύοντας με άλλα λόγια ένα αληθινό "Ολοκαύτωμα" σε βάρος του Ελληνισμού, αναγορεύοντας τέλος "δια πυρός και σιδήρου" σε προπάτορές μας τους Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Ρεβέκκα, Σάρα κ.ο.κ, απεμπόλησαν την ελληνική παράδοση και δημιούργησαν ισχυρά ερείσματα για την επιβολή και επικυριαρχία του σιωνιστικού φαινομένου, το οποίο τώρα ο κ. Σεραφείμ φέρεται να αντιμάχεται (; ).


Στη συνέχεια, το σιωνιστικό φαινόμενο και τους διάφορους Ρότσιλντ το εξέθρεψε εν πολλοίς το κοσμικό ιερατείο, επιτρέποντας μόνο σε ομοφύλους του Ρότσιλντ τον δανεισμό με τόκο, με αποτέλεσμα αυτοί να θησαυρίσουν και να γίνουν από "πιστωτές των βασιλέων", βασιλείς των πίστεων κατά τον Ρ. Βάγκενρ. ΄Εχοντας επιπλέον σβήσει την Ελληνική Παράδοση, επέφερε το κοσμικό ιερατείο τον σκοτεινό Μεσαίωνα, εξαπλώνοντας τον ιουδαιοχριστιανισμό σε ολόκληρη την ήπειρο με ό,τι αυτό συνεπαγόταν περαιτέρω... 

Εν κατακλείδι, το 1941-44 ομοϊδεάτες του Ρότσιλντ σιωνιστές, ήταν πολλοί ιεράρχες και ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός που τους κάλυπτε και τους φυγάδευε και όχι ο Χίτλερ και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ. Επιπλέον, είναι φαιδρό να ισχυρίζεται, δίχως φυσικά να παραθέτει το ελάχιστο τεκμήριο, ότι ο Χίτλερ ήταν ενεργούμενο του σιωνισμού, όταν σήμερα, υπό καθεστώς απόλυτης σιωνιστικής οικονομικής και πολιτικής επικυριαρχίας, ο μόνος δαιμονοποιημένος και περιθωριοποιημένος από τους μηχανισμούς του συστήματος σε πλανητική κλίμακα, είναι ακριβώς ο Αδόλφος Χίτλερ και οι ιδέες του τελούν σχεδόν υπό καθεστώς παρανομίας και απαγορεύσεως! Αν ήταν ενεργούμενο του σιωνισμού, δεν θα ετύγχανε αναγνωρίσεως και τιμών και δεν θα κυριαρχούσε αντί να τύχει ενός βαγκνερικού τέλους στα ερείπια του Βερολίνου; Τι εξήγηση και ερμηνεία δίδει επ΄ αυτού ο Μητροπολίτης Σεραφείμ; Και ακόμη, είναι γνωστό ότι ο σιωνισμός δεν επιθυμούσε την ίδρυση κράτους του Ισραήλ και τη συγκέντρωση των απανταχού εβραίων στο κράτος αυτό, αλλά ο σιωνισμός ευνοεί την διασπορά των εβραίων ανά την οικουμένη. ΄Αρα, ακόμη και αυτός ο ισχυρισμός του κ. Σεραφείμ είναι ανυπόστατος. 
 

Για την ιστορία, όντως ο Χίτλερ επιθυμούσε την απομάκρυνση των εβραίων από την Ευρώπη, όχι φυσικά για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του σιωνισμού για ίδρυση κράτους, όπως θεωρούν οι πολέμιοί του, αλλά διότι θεωρούσε τους εβραίους αλλοτρίους τόσο φυλετικά όσο και θρησκευτικά από τους Ευρωπαίους και στο πλαίσιο μίας Ευρώπης φυλετικά και πολιτισμικά καθαρής επεδίωκε την μετεγκατάστασή τους είτε στην Μαγαδασκάρη, είτε στην Σιβηρία, είτε στην Παλαιστίνη, είτε οπουδήποτε μπορούν να είναι απομονωμένοι και να μην αναμειγνύονται στα εσωτερικά ζητήματα άλλων λαών.

Διερωτώμεθα ποιά η συλλογιστική του κ. Σεραφείμ να περιπλέκει την υφιστάμενη πολιτική και οικονομική κατάσταση, της οποίας τα νήματα όντως κινούν οι σιωνιστές, με τον Χίτλερ που έδρασε 80 και πλέον έτη πριν από την εποχή μας και τι είδους συνειρμοί είναι αυτοί και που αποσκοπούν...

Καταλήγοντας, στο ίδιο μήνυμά του, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δήλωσε ότι "σέβεται το εβραϊκό Ολοκαύτωμα" και εκτιμά τους εβραίους. Να υπενθυμίσουμε ότι η ορθόδοξη εκκλησία έχει από τον Ιανουάριο του 2.000, όσον αφορά τη σύγχρονη ιστορία της, δια της συνόδου των προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών στην Βηθλεέμ, καταδικάσει τον Εθνικισμό και τον Εθνοφυλετισμό ως Αίρεση, σε καμμία όμως περίπτωση τον σιωνισμό που, υποτίθεται, ότι καταπολεμά ο κ. Σεραφείμ, ο οποίος, αν και δηλώνει ότι εκφράζει "προσωπικές απόψεις", όταν υπογράφει δημόσια κείμενα ως Μητροπολίτης Πειραιώς, δεν μπορεί να εκφράζει απόψεις προσωπικές/ιδιωτικές, καθ΄ ότι διαθέτει έναν θεσμικό ρόλο, αυτόν του Μητροπολίτη, δηλαδή του ανώτατου ιεράρχη της κυρίαρχης εν Ελλάδι εκκλησίας.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η κοσμική εκκλησία είναι εκείνη που σιτίζει ανά την χώρα λαθρομετανάστες και υπερθεματίζει υπέρ της αποδοχής τους. Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι αυτή, η εκκλησία, είχε αφορίσει ακόμη και αυτή την Ιερή Επανάσταση του 1821, τώρα αφορίζει τον Εθνικισμό και τον Εθνοφυλετισμό, ιδανικά για τα οποία έγινε η Επανάσταση του Γένους (Στο ψήφισμα της Α΄ Εθνοσυνελεύσεως της Επιδαύρου, αναφέρεται ρητά ότι η Επανάστασις εγένετο προς αποτίναξιν του τουρκικού ζυγού και την Ανάστασιν του Ελληνικού Εθνικισμού). 

Τα συμπεράσματα για όλα αυτά, δικά σας...

Αναδημοσίευση από: Απολλώνειο Φως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου