Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

η παιδαγωγική μέθοδος των Κοζάκων και η "παιδαγωγική" μέθοδος των μεταμοντέρνων "πολιτικά ορθών" δυτικών κοινωνιών

ή αλλιώς:
 Έθνη Kυρίων-Κυριάρχων (herrenvolken) που προορίζονται να ζήσουν και να κυριαρχήσουν και "έθνη" δούλων που προορίζονται να πεθάνουν, αν όχι από τους "βαρβάρους" αλλά από την ίδια τους την σαπίλα και την παρακμή!
  
 
 

2 σχόλια:

  1. Ζηλιάρης Αναρχικός25 Μαΐου 2012 - 1:56 μ.μ.

    Οι Ρώσοι πάνε να εξελιχθούν σε τρίτο ράϊχ, θα τους δείξουμε εμείς!

    Κανείς να μην εξελιχθεί, ώστε να μην γίνει καλυτερος απο εμένα. Όλοι ίσοι αλλιώς ρόπαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αναρχικέ», θεωρείς το Τρίτο Ράιχ εξέλιξη. Και εμείς το ίδιο. Εδώ συμφωνούμε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν θέλεις εξέλιξη. Μήπως η φυλή στην οποία ανήκεις (και την οποία μας την κρύβεις) έχει συμφέρον απ’ αυτό; Μήπως έχει συμφέρον και από την απανταχού κοπαδική «ισότητα»; Αλήθεια, γιατί σας τον κόβουν όταν είστε 8 ημερών και όχι 7, 9 ή 10; ΓΕΝ.ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή