Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Η γενοκτονία συνεχίζεται. Άγριο έγκλημα στον Αγ. Λαυρέντιο Πηλίου, με νεκρή 75χρονη γυναίκα


Νέο άγριο έγκλημα συγκλονίζει την πολύπαθη από την αύξηση της εγκληματικότητας Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα το χωριό του Αγ. Λαυρεντίου Πηλίου, όπου σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της η 75χρονη Σ.Π.

Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρει κρανιογκεφαλική κάκωση, βρέθηκε στο ανάστατο σπίτι της από περιοίκους, γεγονός που κάνει τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή, να πιστεύουν ότι πρόκειται για άλλη μία ληστεία μετά φόνου, χωρίς βέβαια να αποκλείουν και άλλου είδους κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλά χωριά του Πηλίου, ελλείψει αστυνόμευσης, οι κάτοικοι έχουν πάρει το Νόμο στα χέρια τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις και μάλιστα επί σειρά μηνών, έχουν δημιουργήσει ομάδες περιφρούσης.

Και όλα αυτά... την ίδια ώρα, που ο μέχρι πρότινος και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Νάκος, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν υπεύθυνος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου