Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η ημέρα του Εργάτη


Ξημερώνει μια ξεχωριστή ημέρα, σύμβολο Αγώνα και Θυσιών των εργαζομένων. Σήμερα, με την αντιλαϊκή πολιτική να τσακίζει τα εργασιακά, με μισθούς και συντάξεις πείνας, ανασφάλιστη εργασία, απολύσεις, φορολογικό νταβατζιλίκι και φυσικά την καταστολή των φωνών αντίστασης από τις κρατικές δομές, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την καχεξία, σε κάθε επίπεδο της εργασιακής τους εμπειρίας, με την παράλληλη αποδυνάμωση των βασικών παραγωγικών πηγών. Η φτώχεια και η εξαθλίωση μαστίζουν μεγάλο μέρος του λαού, σε ένα προμελετημένο σενάριο εξουθένωσης των δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που καθημερινά αργοπεθαίνει, στον ύστατο αγώνα για επιβίωση. Όμως τις ημέρες αυτές δεν υπάρχει καιρός για λύπες και δάκρυα. Μέσα από την λαίλαπα είναι ανάγκη να γεννηθεί ένα νέο κίνημα, με κινητήρια δύναμη μεταξύ άλλων την εργατική τάξη, ενωμένη, μακρυά από επαγγελματίες εργατοπατέρες και κομματόσκυλα, με οδηγό την καλλιέργεια συνείδησης της ευθύνης για το παρόν και το μέλλον.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο στο δρόμο, για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του στην εργασία, στην αξιοπρέπεια, στην ίδια τη Ζωή. H 1η Μάη οδηγεί τον δίκαιο Αγώνα των Εργαζομένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου