Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

Αισχρή προπαγάνδα από Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης


Στον ιστότοπο protothema.gr και με τίτλο: «Δουλειές υπάρχουν αλλά οι Έλληνες δεν πάνε! - Στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών ανταποκρίθηκαν 19 Ελληνες και 4.885 Αλβανοί», διαβάζομε την ακόλουθη είδηση:

“Την ώρα που η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία μαστίζει, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας.

Η προσφορά για εργασία που αφορά σε 6 μέρες απασχόληση με έξοδα διαμονής για 4 μήνες και μεροκάματο 23 ευρώ φαίνεται πως δεν αποτέλεσε δέλεαρ για το ελληνικό εργατικό δυναμικό, την ώρα που οι αιτήσεις για τους μετακλητούς εργάτες από την Αλβανία φτάνουν τις 4.885.....

.......Στους 19 Έλληνες πάντως που υπέβαλαν αίτηση συμπεριλαμβάνονται γυναίκες άνω των 60 ετών, ένας συνταξιούχος γιατρός και ένας άνεργος μηχανικός. Άνθρωποι μεγαλύτερης δηλαδή ηλικίας και επιστήμονες που αναζητούν μερικά χρήματα για να ζήσουν.

Σε Ημαθία υπάρχουν 1700 εγγεγραμμένοι νέοι αγρότες οι οποίοι αναζητούν περίπου 4800 εργάτες για τέσσερις μήνες. Όπως αναφέρει ο κ. Αγγελόπουλος, «μάλλον θα καλύψουμε τις ανάγκες μας με Αλβανούς, Βούλγαρους και Σκοπιανούς.”


Σχολάζοντας λοιπόν την είδηση, έχομε να επισημάνομε τα ακόλουθα: Βεβαίως οι εργαζόμενοι δεν επιβαρύνονται με έξοδα διαμονής, καθώς αυτά παρέχονται, όμως το μεροκάματο είναι 23 ευρώ, τουτέστιν 6Χ23=138 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή τον μήνα 4Χ138=552+(2Χ23)ή(3Χ23=69) το πολύ, δηλαδή 621 ευρώ το πολύ! Περί φαγητού δεν αναφέρεται τίποτα, οπότε δυνάμεθα να υποθέσωμε ότι το πολύ να τους δίδεται μεσημβρινό γεύμα ή κάτι ωσάν τέτοιο, αλλά και αυτό βέβαιο δεν είναι. Έτσι στην καλλίτερη περίπτωση, το λιγότερο που θα χρειάζεται κάποιος ημερησίως για έξοδα διατροφής θα είναι 10 ευρώ, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να χρειάζεται όχι λιγότερα από 15! Να ληφθή υπ΄ όψιν ότι οπωσδήποτε τις Κυριακές θα πληρώνη όλα τα γεύματα. Εάν υπολογίσωμε το κόστος διατροφής στα 10 ευρώ ημερησίως, ο εργαζόμενος χρειάζεται 300 - 310 ευρώ μηνιαίως, ενώ με κόστος 15 ευρώ ημερησίως ανερχόμεθα στα 450 - 465. Να πούμε ότι τα έξοδα διατροφής του θα είναι εντέλει κοντά στα 400 ευρώ μηνιαίως; Λοιπόν κύριε πρόεδρε της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας, εσύ με τόσα την βγάζεις; Και συ ασχολείσαι με την γεωργία (γία την οποία λέγεις ότι “οι Έλληνες δεν θέλουν να ασχοληθούν”) ως εργάτης ή ως κτηματίας; Και ως κτηματίας κύριε πρόεδρε θα ανήκης (υποθέτομε ευλόγως) στην μεσαία εισοδηματική τάξη και μάλιστα όχι στις κατηγορίες αυτής της τάξεως οι οποίες καταρρέουν και ταχέως οδεύουν στην πτώχεια, αλλά σε μία κατηγορία η οποία αντέχει. Και ξέρεις κύριε πρόεδρε γιατί αντέχει; Διότι, ναι μεν και η δική σου κοινωνικοεπαγγελματική κατηγορία υφίσταται φορολογίες, χαράτσια, ανατιμήσεις στις παροχές κοινωνικών αγαθών, αυξημένες τιμές καυσίμων (κινήσεως και θερμάνσεως) κ.λ.π., αλλ΄ ως αντιστάθμισμα το πολιτικό σύστημα σας παρέχει διά της παρουσίας των μεταναστών φθηνό εργατικό δυναμικό, που ρίχνει το εργατικό κόστος, πλήττοντας όμως ανεπανόρθωτα το εργατικό δυναμικό που ανήκει στον ελληνικό λαό! Και βεβαίως εμείς είμεθα κατά της υπερφορολογήσεως των πολιτών, την οποία διενεργεί το κυβερνητικό κατεστημένο του εθνοπροδοτικού συστήματος, προκειμένου να πληρώνη τους διεθνείς τοκογλύφους, στους οποίους μας έχει υποδουλώσει. Αλλά δυστυχώς ένα σημαντικό μέρος του κοινωνικού σώματος δεν εξεγείρεται κατά του καθεστώτος της υπερφορολογήσεως, διότι το εθνοκτόνο σύστημα εύρε τρόπους να του αντισταθμίζει τις οικονομικές απώλειες, έστω και εάν είναι τρόποι που τινάζουν στον αέρα την εθνοφυλετική σύσταση της λαϊκής κοινότητος! Και επειδή εμείς ως εθνικοσοσιαλιστές δεν ανήκομεν μόνον στο κίνημα “δεν πληρώνω (τους διεθνείς τοκογλύφους), διότι δεν θέλω να φορολογούμαι”, αλλά και στο κίνημα “δουλειά και λεπτά στους Έλληνες”, καλούμε τους χιλιάδες ανέργους Έλληνες να συσπειρωθούν μαζί μας και να αγωνισθούμε κατά της παρουσίας των ξένων, που (συν τοις άλλοις) ρίχνουν τα ημερομίσθια σε εξευτελιστικά επίπεδα και κλέπτουν τις δουλειές από τους ανθρώπους του λαού μας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου