Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Το ευρύτερο Εθνικιστικό Κίνημα: ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ


Το Πατριωτικό και Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα, βρίσκεται σε τέλμα εδώ και πολλές δεκαετίες.
Τα αίτια αυτής της αδράνειας είναι πολλά και διαφέρουν ανά χρονικές περιόδους.
Οι προσωπικές μωροφιλοδοξίες και η συνεχής κόντρα για ιδεολογικές λεπτομέρειες και όχι για την ουσία, πάντα αποτελούσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του Κινήματος.
Η πληθώρα ομάδων, οργανώσεων, κινημάτων και ακόμα και κομμάτων, με τις ίδιες ιδεολογικές καταβολές και την ίδια αφετηρία, δηλαδή την αγάπη για το Έθνος, πάντα δημιουργούσε την αίσθηση πως ο χώρος είναι διασπασμένος και αιωρείται μέσα σε ένα ιδεολογικό νεφέλωμα.
Πολλοί συναγωνιστές μας έχουν απεμπολήσει το δικαίωμα συμμετοχής τους σε ένα μαζικό κίνημα και επιδιώκουν εδώ και χρόνια την αυτόνομη δράση και φωνή.

Η διαδρομή μέσα στα μονοπάτια του Ελληνικού Εθνικισμού, ήταν ανέκαθεν δύσκολη και επίπονη, μα εμφορούταν πάντα από την αίσθηση της πληρώσεως ενός καθήκοντος που πολλοί έχουν μεταβάλλει σήμερα, σε καταναγκαστικό έργο, λόγω της απώλειας, έστω και σχετικής συνεννοήσεως μεταξύ των «συνιστωσών» του χώρου.
Πολλοί διανοητές του χώρου επεδίωξαν κατά καιρούς να συνενώσουν τις λεπτομέρειες, αλλά πάντα έφθαναν σ εκείνο το σημείο όπου η μιζέρια και η ιδιοτέλεια, σταμάταγαν κάθε προσπάθεια.
Δυστυχώς ο χώρος μας πάντα ήταν ευάλωτος σε ενέργειες προβοκατόρικες και πρακτορίστικες, ακριβώς εξαιτίας των παραπάνω αδυναμιών του.
Η πρακτική των καθεστώτων που πάντα φοβόντουσαν την αγνή ιδεολογική του θεώρηση, ήταν η προσπάθεια διάσπασής του μέσω  πεμπτοφαλαγγίτικης λογικής.
Αυτό όμως είναι ένα δικαίωμα που το δώσαμε όλοι μας, με την ολιγωρία μας και με την εμμονή μας σε λογικές ξένες ως προς την όλη ιδεολογική μας αφετηρία.
Δώσαμε δικαιώματα σε ξένους προς τα ιδεώδη μας, να καπηλευτούν τα οράματά μας..
Δώσαμε δικαίωμα στους πεμπτοφαλαγγίτες να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ μας….
Δώσαμε το δικαίωμα σε εκείνους που μας ήθελαν στο περιθώριο, να το πετύχουν και μάλιστα αγόγγυστα….
Ακούω, διαβάζω και αφουγκράζομαι χρόνια τώρα, πολλούς να ομιλούν για την Ισχύ που θα αποφέρει η ένωσή μας, μα ενώ αναθαρρεύει  ο νους, αίφνης παγώνει η καρδιά από το αποτέλεσμα…..
Η Εθνικιστική Ένωση Ελλάδος, δημιουργήθηκε ακριβώς γι αυτό το λόγο……
Ίσως κάποιοι τρόμαξαν, φοβήθηκαν ή και παραξενεύτηκαν, από τον τρόπο και το ύφος μας, αλλά μάλλον δεν αντελήφθησαν ορθώς, το σκοπό μας.
Εμείς ουδέποτε θελήσαμε να καπηλευτούμε αγώνες άλλων, ούτε να ηγηθούμε σε κάτι που πρακτικά δεν υφίσταται…..
Ήμασταν πάντα παρόντες σε όλους τους αγώνες και καμαρώναμε για όλους τους συναγωνιστές μας, από όπου κι αν προέρχονταν, αρκεί να αποδείκνυαν την Πίστη τους στις ιδέες και στην Πατρίδα.
Διαφωνούμε καθέτως με την προσωποποίηση και την ονοματοδοσία σε ενέργειες υπέρ Εθνικών σκοπών…
Αλλά δε μπορούμε να παρέμβουμε στη λογική και στη σκέψη……
Αποτελούμε μια ομαδική προσπάθεια και πάντα ήμασταν διαθέσιμοι σε κάθε είδους συζήτηση, κάθε είδους ανταλλαγή απόψεων, αρκεί να υπήρχε μόνο ένα προαπαιτούμενο…..
Ο κοινός αγώνας ενάντια στους βασανιστές της Πατρίδος και τους εχθρούς του Έθνους…
Η παρουσία μας θα έπρεπε να προβληματίσει και όχι να φοβίσει, μιας και τα μέλη μας προέρχονται από όλες τις «συνιστώσες» του χώρου……
Αυτό από μόνο του αναδεικνύει τα προβλήματα που θα έπρεπε να είχαμε λύσει χρόνια τώρα…
Αλλά ο καιρός και οι συνθήκες είναι πάντα οι σηματοδότες των μεγάλων αλλαγών…
Και ο χρόνος αυτός είναι το …ΣΗΜΕΡΑ!
Για αυτό το «σήμερα» εμείς έχουμε ένα όραμα….
Και οι μόνοι που μπορούν να μοιραστούν το ίδιο όραμα μ εμάς, είστε όλοι εσείς….
Είστε εσείς, τα μέλη όλων των Εθνικιστικών και Πατριωτικών οργανώσεων που αναρωτιέστε γιατί να μη μπορεί αυτό το κίνημα να διεκδικήσει την πραγματική του θέση…..
Σήμερα, η Πατρίς βάλλεται πανταχώθεν, το Έθνος κατασυκοφαντείται,  και ο Λαός αφανίζεται, από την επίθεση των διεθνιστών Νεοταξιτών…..
Πρέπει να αντιτάξουμε απέναντι στη λαίλαπα της ιδεολογίας του «τίποτα και του πουθενά»,
την Πίστη μας και την ανιδιοτέλεια ,που θα έπρεπε να διέπει όλους τους Πατριώτες σε κάθε δύσκολη στιγμή της Πατρίδος….
Αναγνωρίζουμε το ρόλο και τον αγώνα όλων των ομάδων , οργανώσεων και κομμάτων, μα επιδιώκουμε μια σύγκλιση πέρα κι έξω από τα συνηθισμένα…….

Σκοπός της προτάσεως μας είναι η δημιουργία ενός ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και όχι Πανελλαδικού , ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, με συμμετοχή όλων των συναγωνιστών μας από την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια….

Στόχος είναι η δημιουργία ενός κοινού πλαισίου δράσεως και η συνεχής παρουσία μας ως ένα αρραγές και Εθνικό Κίνημα….
Δεν επιζητούμε τη διάλυση παλαιών και καταξιωμένων οργανώσεων ή κομμάτων….
Αντιθέτως, εκείνα αποτελούν έτσι κι αλλιώς τον κορμό, που θα πρέπει όμως ΤΩΡΑ να ενισχυθεί, και μέσα από την ενίσχυσή του να δημιουργηθούν οι συνθήκες για το αύριο του Κινήματος και το μέλλον της Πατρίδος…
Η πρότασή μας, αφορά τη δημιουργία ενός κοινού φορέα δράσεως, με μια ονομασία, χωρίς να αφαιρεθούν οι ονομασίες των συμμετεχόντων οργανώσεων…..
Προτείνουμε τη δημιουργία ενός κεντρικού οργάνου σχεδιασμού δράσεως, με ισότιμη συμμετοχή όλων των οργανώσεων, έτσι ώστε η κάθε ενέργεια μας να έχει τη συλλογικότητα που απαιτεί ο αγώνας μας, αλλά και την απαραίτητη ισχύ που έχει ανάγκη η αντίδρασή μας…
Πριν προχωρήσουμε λοιπόν σε ανάλυση της προτάσεως μας, θα θέλαμε σήμερα να απευθύνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλες τις Πατριωτικές και Εθνικιστικές οργανώσεις, με το εξής απλό ερώτημα…..

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ή ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ;;

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Μην αφήνετε άλλο τις λεπτομέρειες να κρατούν μακρυά τον ένα συναγωνιστή με τον άλλον….
Αφαιρέστε κάθε άλλο συνθετικό του προσδιορισμού σας και κρατήστε μόνο τον προσδιορισμό του Εθνικού.
Η πρότασή μας είναι σαφής, μα θα την κάνουμε σαφέστερη….

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ….

κοινοποιούμε  την πρότασή μας και αναμένουμε την απάντησή τους, σε όλες τις Πατριωτικές-Εθνικιστικές ομάδες,οργανώσεις και κόμματα,στην Ελλάδα και στην Κύπρο….


Σημειώνουμε δε, πως η κάθε απάντηση θα δημοσιοποιείται, έτσι ώστε να καταστεί σαφές πως δεν υποκρύπτεται τίποτ’ άλλο πίσω από αυτή την πρότασή μας, και ευλεπιστώντας πως η απήχησή της θα δώσει την ώθηση σε παλαιούς και νέους συναγωνιστές μας να πυκνώσουν τις τάξεις ενός Κινήματος, που σήμερα έχει τόση ανάγκη η Πατρίς….
Η ΕΕΕ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΚΕΡΔΟΣ…

                                                                                 

   ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ…Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!


Εκ της  Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΕΕ
Λακεδαίμων Αππελαίος

πηγή:   http://antistasi.org/?p=17941
 

4 σχόλια:

  1. Είμαι κι εγώ ένας ακόμη ανένταχτος-ακομμάτιστος εθνικιστής και τυχαία σας ανακάλυψα μέσω διαδικτύου.Πως μπορώ να μάθω πληροφορίες για το ποιά είναι η ΕΕΕ,τα στελέχη της,η κοσμοθεωρία της και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία?Μπήκα΄στη σελίδα ΕΕΕ κι έγινα μέλος (Τony 14w) αλλά δεν βλέπω αναρτήσεις.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζουμε ότι η ιστοσελίδα της ΕΕΕ έχει καταργιθεί πριν από 3-4 ης μέρες. Δεν ξέρουμε τι συνέβη…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως θα μάθουμε περί της ΕΕΕ? Γνωρίζεις μήπως αγαπητέ Σπαρτιάτη ΝΙ οποιαδήποτε πληροφορία?

      Διαγραφή
  3. κάνε ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα www.antistasi.org για να σου πουν όλες τις λεπτομέρειες. Ξαφνικά ο διαχιριστής της ΕΕΕ έκλεισε και το Φεσμπουκ. Καλή δύναμη. Καλή λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή