Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Που χάθηκαν «οι χαμένες φυλές»;


Έχουμε προσέξει ότι ακόμα υπάρχουν πολλοί οι οποίοι ενώ βρίσκονται στο στάδιο της απόκτησης της νέας μορφής συνείδησης, δηλ. της συνείδησεις του νεογκοήμ , όμως δεν έχουν καταλάβει σε τι κόσμο ζούμε και τι ποσοστό αποτελούν οι εβραιογενείς πληθυσμοί σε όλον τον κόσμο και τι επιρροή είχαν και έχουν στη δημιουργία των «ανθρώπινων πολιτισμών» και των ιστορικών γεγονότων.

Π.χ. μη καταλαβαίνοντας ποιοι είναι οι λεγόμενοι «Ουϊγούροι»  δεν μπορεί να κατανοηθεί σωστά ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Κίνα , τη μοναδική μεγάλη χώρα του κόσμου η οποία δεν έχει παραδοθεί τελεσίδικα στον άξονα του ανοικτού σιωνισμού με επικεφαλή τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την ΕΕ .
Αυτή είναι η σημαία των Ουϊγούρων, των , σύμφωνα με τους αποδεκτούς και συστημικούς αναλυτές και «τουρκολόγους» π.χ.  Χρίστος Ιακώβου , «τουρκογενούς» λαού.

Να δύο μεσαιωνικές, πριν από την τελική πτώση της «Βυζαντινής αυτοκρατορίας»,  σημαίες δύο «τουρκικών» κρατών στα οποία ανοικτά υπήρχε το μαγκενδαβίδ: 
----- Η πρώτη είναι του Καγκανάτ** των Καραμάνιδων (σημ 1: η ονομασία της δυναστείας των khan-ων Καραμανίδων έχουν καταπληκτική ομοιότητα με το παρατσούκλι του «εθνάρχη» των ελλήνων γκοήμ, σημ 2: οι αντάρτες του Πόντου τους προδότες τους ονόμαζαν καραμανλήδες, τυχαίο;), εδώ ο χάρτης και εδώ η σημαία  (εδώ η πηγή της σημαίας)
----- Η  δεύτερη είναι του Καγκανάτ των Ιανδαριδών, στον χάρτη του 1300 «μ.Χ.» σαν Isfendiar στα νότια της Μαύρης Θάλασσας , εδώ η σημαία 


Όλη η σημερινή Ουκρανία και η Κριμαία είναι κατειλημμένη από τους Μπολγκάρους (από τον ποταμό Μπόλγκα, όπως λέγανε στα χαζαρικά αυτό το ποτάμι, και όχι Βούλγαρους όπως λανθασμένα τους αποκαλούν οι Έλληνες),  οι Φίννοι (ξένη γλωσσικά προς την σημερινή Ευρώπη . Εκπληκτικό εύρημα του ΓΕΝ.ΕΛ. : η Ρώσικη Βικιπαίδια γράφει κατά λέξη:  «μέχρι το 18 αιώνα όλοι η ευρωπαϊκή φιλολογία θεωρούσε δεδομένη την συγγένεια της εβραϊκής με την φινλανδική γλώσσα»  ) είναι στα βόρια, οι Ούγγροι (και αυτοί ξένοι γλωσσικά προς την σημερινή Ευρώπη) καταλαμβάνουν όλα τα Ουράλια Όρη, η κλασσική Χαζαρία επεκτείνεται σε όλη την Νότια Ρωσία . Οι Magyars στην κεντρική σημερινή Ρωσία είναι επίσης συγγενικός με τους ψευτό«τούρκικους» αυτούς πληθυσμός: δείτε εδώ τον χάρτη των «τουρκικών» επαρχιών και δείτε με ποιόν τρόπο τελειώνουν οι ονομασίες τους, όλες έχουν την ίδια κατάληξη “ARi”,  όπως και το MagyARs. Οι , κατά τους «τουρκολόγους» Ουϊγούροι ( Ogurs στον χάρτη) βρίσκονται ακριβός στη μέση.
Είναι αποδεδειγμένο ότι αυτοί οι πληθυσμοί δε χάθηκαν ως δια μαγείας από προσώπου γης. Μετακινήθηκαν προς τα δυτικά (Ουϊγούροιοι προς τα νότια): οι μόνοι λαοί στην ιστορία οι οποίοι ψάχνοντας για νέα «βοσκοτόπια» για εκμετάλλευση των ντόπιων πληθυσμών μετακινούνται μαζικά είναι οι εβραιογενείς λαοί. 

Η ενότητα αυτών των Ιβηρικών (από την λέξη Hebrew) πληθυσμών αντικατοπτρίζεται  και στην γλωσσική ενότητα. Δείτε ένα άρθρο από την βίκι «Η Παλιό-Ανατόλίτηκη τουρκική γλώσσα» και το άρθρο «Περσικός αλφάβητος» όπου μεταξύ άλλων τσιγγούνικα μας γράφουν ότι η «Περσική γλώσσα βασίζεται στην αραβική γραφή» .  The Persian or Perso-Arabic alphabet is a writing system based on the Arabic script".  Το περσό-αραβικό αλφάβητο είναι ένα σύστημα γραφής με βάση την αραβική γραφή .

ΑΛΛΑ!!! 

Η αραβική γλώσσα και γραφή είναι καθαρό Hebrew (εβραϊκά) .  Το ότι τα αραβικά είναι καθαρά εβραϊκά μπορείτε να το επιβεβαιώσετε εδώ και εδώ.

Δηλ. και η περσική γραφή είναι Hebrew. Δείτε το μόνοι σας στον πίνακα. Το άρθρο έχει τον αποκαλυπτικό τίτλο «Περσο-Αραβική γραφή» . Έτσι κάνουν σε όλα τα θέματα οι περιούσιοι φίλοι μας οι Hebrew για να μην αποκαλύπτονται.

Τα πιο σημαντικά όμως είναι τα παρακάτω: μας λέει ότι «τον Περσικό αλφάβητο, την ίδια περσική-αραβική γραφή χρησιμοποιούν οι Ούρντου, οι Σίντχι, οι Κούρδοι, οι Τούρκοι, στο Μπολουδζιστάν, οι Παστούν του Πακιστάν, οι Τάταροι, οι (Χ)Άζεροι κλπ».   Besides the Persian alphabet itself, the Perso-Arabic script has been applied to the Urdu alphabet, Sindhi alphabet, Saraiki alphabet, Kurdish Sorani alphabet, Lurish (Luri), Ottoman Turkish alphabet, Balochi alphabet, Punjabi Shahmukhi script, Tatar, Azeri, and several others".

Αλλά ρε παιδιά!!!!

Αυτά δεν είναι οι γλώσσες που λένε οι «ειδικοί» και η «γλωσσολογία» ότι είναι οι τουρανικές (τουρκικές) γλώσσες; Αυτή είναι η «τουρκική» γλώσσα, το ίδιο το περσικό (φάρσι) και το εβραϊκό: http://en.wikipedia.org/wiki/Old_Anatolian_Turkish_language

Δηλ:   
Οι σημιτικές γλώσσες  =   τουρκικές γλώσσες
Τουρκική γλώσσα         =   περσική γλώσσα
Εβραϊκή γλώσσα            =  τουρκική γλώσσα 
Εβραϊκή γλώσσα            =   περσική γλώσσα

Λένε , κύριοι και κυρίες νεογκοήμ, ότι χάθηκε η Χαζαρική γλώσσα «όπως χάθηκε και ο χαζαρικός πολιτισμός και πληθυσμός» . Αλλά τα χαζαρικά είναι τουρανικά (τουρκικά) . Και όλα τα περσο-τουρκικά βασίζονται και προήλθαν από τα εβραϊκά. Δείτε το περσο-τουρκικό αλφάβητο. Είναι καθαρό henrew . 

Και κάτι άλλο κύριοι νεογκοήμ …. Είναι το «μεγαλύτερο μυστικό της ισΤΟΡίας» ….   Από προσώπου γης, ξαφνικά και ως δια μαγείας,  «χάθηκαν» οι χάζαροι και «οι 10 φυλές του Ισραήλ».

**Σημ: η «τουρκογενείς» λέξη «καγκανάτ» προέρχετε από την εβραϊκή λέξη «khan» , που σημαίνει «ο ανώτερος, αυτός που ξεχωρίζει, ή αυτός με το ίδιο αίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου