Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Γκρεμίστε τα ψέματα της ιουδαιοιατρικής (Βίντεο) : Ο 4-χρονός Ρουμάνος είναι το πιο δυνατό παιδί του κόσμου.

Ο μικρός ωμοφάγος, 4 ετών από την Ρουμανία. Χωρίς το γάλα και τα υποπροϊόντα του, «απαραίτητο για τα κόκκαλα» , χωρίς «πρωτεΐνες» από τις σάρκες ζώων , χωρίς «υδατάνθρακες», χωρίς «εμβόλια» (τι εμβολιάζουν;) κ.α. ανοησίες των «ιατρών».

Μόνο φρέσκα λαχανικά/φρούτα/καρποί, αγάπη των γονιών και εμπιστοσύνη στη φύση. Τίποτε άλλο.


Τα μαθήματα της Περιουσιολογίας δεν απευθύνονται σε όλους. Μόνο σε εκείνους που όχι μόνο απλά επιθυμούν να μάθουν λεπτομέρειες και γεγονότα από τον πόλεμο των περιούσιων κατά των παραδοσιακών γκοήμ , δηλ. τα πρόβατα , τα γουρούνια και τα βόδια έτοιμα για σφαγή , αλλά αποτελούν ένα νέο είδος γκοήμ , τους νεογκοήμ. Με νέες γνώσεις και με νέα μορφή συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου