Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Ντροπή στην «πολιτισμένη» «Ευρώπη» . Στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε παρόμοιοι «άνθρωποι» και χώρες σαν την «σοσιαλιστική» Δανία δεν θα υπάρχουν…..

Καλούμε όλους να διαδώσουν τις εικόνες αυτές αλλά και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την ανοχή που δείχνει η δημοκρατικότατη Ευρώπη στο έγκλημα κατά της Μητέρας Φύσης.

Στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε «άνθρωποι» σαν αυτούς των εικόνων θα εκτελούνται αμέσως και χώρες σαν την «σοσιαλιστική» Δανία δεν θα υπάρχουν…..
Ντροπή στη Δανία και στην Ευρώπη !!! Η θάλασσα κάθε χρόνο γίνετε κόκκινη . Όχι λόγω κάποιων κλιματικών ή περιβαλλοντικών αίτιων. Αλλά λόγο ότι κάποιοι μανιασμένοι «πολιτισμένοι» «άνθρωποι» σκοτώνουν εκατοντάδες δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) , γνωστές για την υψηλή νοημοσύνη τους .


Συμβαίνει κάθε χρόνο στους Νήσους Φερόες (ανήκουν στην Δανία). Οι πρωταγωνιστές αυτής της βάναυσης σφαγής είναι έφηβοι. ΓΙΑΤΙ ; Με τον τρόπο αυτό τα κτήνη αυτά θέλουν να «αποδείξουν» ότι είναι πλέων ενήλικες και ότι είναι και «μάγκες».


Σ’ αυτή τη μεγάλη «γιορτή» όλα γίνονται γα την «διασκέδαση».  Ο καθένας παίρνει μέρος με τον δικό του τρόπο : συμμετάσχει στη θανάτωση ή απλά παρακολουθεί τη βάρβαρη σφαγή και την στηρίζει ως «έθιμο».


Τα δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) καθώς και πολλά άλλα είδη δελφινιών έχουν καλά ανεπτυγμένο το ένστικτο, δεν φοβούνται και πλησιάζουν εύκολα στον άνθρωπο και αλληλοεπιδρούν μαζί τους.


Κατά τη διάρκεια αυτής της βίαιης αιματηρής σφαγής τα ζώα , αυτά τα απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο πλάσματα , δεν πεθαίνουν αμέσως . Τους κτυπούν πολλές φορές με μεγάλα αιχμηρά αγκίστρια. Τα δελφίνια βγάζουν μια κραυγή που είναι απίστευτα παρόμοια με το κλάμα νεογέννητου μωρού .


2 σχόλια:

  1. http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/02/paraitisi-papa.html

    ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;;;; ΕΔΩ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΆΡΒΑΡΟΙ ΉΤΑΝ > ΒΆΡΒΑΡΟΙ ΕΊΝΑΙ > ΒΆΡΒΑΡΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ> ΔΕΝ ΑΛΑΖΗ ΤΟ ΔΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή