Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ! ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!


Στον δικό μας κόσμο του πραγματικού, ένας επαναστατικός πυρήνας μπορεί να είναι μόνο εθνικιστικός ή εθνικοσοσιαλιστικός ή το αποτέλεσμα της ζύμωσης που θα προκύψει από την εσωτερική σύγκρουση των δύο, δηλαδή η σύνθεσή τους σε μια ολιστική αντικαπιταλιστική πλατφόρμα θέσεων και αρχών με κέντρο της το έθνος, την φυλή και την πρωτόγονη κοινότητα αξιών και ζωτικού χώρου. Ένας πυρήνας μπορεί να είναι συγχρόνως φιλοσοφικός, θεοσοφικός, αγνωστικιστικός ή οτιδήποτε άλλο περιέχει και προσδίδει γόνιμο σκεπτικισμό για τον άνθρωπο και την κοινωνική εξέλιξή του στη γη. Ο επαναστατικός πυρήνας εσωκλείει με μυσταγωγικό τρόπο την δική του αλήθεια γύρω από τον κόσμο και για τον κόσμο. Ο πυρήνας είναι ο άδολος κήρυκας της επαναστατικής αλήθειας και αυτή του την αλήθεια υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις.

Ένα πράγμα όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Επανάσταση που δεν προέρχεται από τα σπλάχνα του έθνους και δεν συντελείται για την εξέλιξη-ανέλιξη ενός έθνους δεν νοείται ως τέτοια. Μπορεί να είναι κατάληψη της εξουσίας ή εξέγερση των φύσει καταπιεσμένων από τα κάτω, ωστόσο δεν είναι επανάσταση. Η επανάσταση είναι μόνο εθνική και κοινωνική. Οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα της αποδίδεται, δίχως άλλο κρύβει ιδιοτελή συμφέροντα και δόλιες επιδιώξεις που στοχεύουν στην εξαπάτηση του λαού.

Η επανάσταση συντελείται από τα ανεξέλεγκτα εθνικά στοιχεία που αφιερώνουν την ζωή τους στην ευημερία του έθνους τους και η επανάσταση έχει μονάχα ανελικτική πορεία. Η γνήσια εθνική και λαϊκή επανάσταση δεν πραγματοποιείται με την λεγόμενη έφοδο στον Ουρανό της κοινωνίας ώστε να κατακτηθεί υλιστικά ο ούτως ή άλλως στρεβλός Ουρανός της οικονομίας και της αγιοποιημένης διαφθοράς, όπως διακηρύσσουν κατά οξύμωρο και υπερφίαλο τρόπο οι διεθνιστές. Η επανάσταση γίνεται για να κατανοηθεί ο Ουρανός μεταφυσικά και πρακτικά προκειμένου να διακριθούν οντολογικά οι άριστοι από τους φαύλους και να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη στη ζωή των ανθρώπων στη γη. Οι τυφλοί μαρξιστές βλέπουν μόνον υλικές διεργασίες σε όλα τα πράγματα, απομυθοποιώντας την εξελικτική διαδικασία, προδίδοντας υλική αξία στα πάντα.

περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου