Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Η δύναμη δεν είναι στον όγκο των μυών αλλά στην ποιότητα : Λεπτόσωμος ωμοφάγος με τένοντες ενάντια στον σαρκοφάγο σωματαρά με μεγάλους (αλλά κούφιους) μυς (Βίντεο)

Τα θύματα της σαρκοφαγίας, της ιουδαιοιατρικής, του σινεμά και του φίτνες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι μυς του ωμοφάγου έχουν τελείως διαφορετική φυσική και χημική δομή. Οι μυς του σαρκοφάγου και παμφάγου (όπως τα γουρούνια ;;;) είναι 2 φορές πιο αδύναμα από του ωμοφάγου.

Η δύναμη δεν είναι στον όγκο των μυών αλλά στην ποιότητα.Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει έναν νεαρό που είναι 6 μίνες αποκλειστικά ωμοφάγος με 1,5 ώρες καθημερινές προπονήσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου