Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πλήρης και άνευ όρων γκοημοσφαγή με εμβόλια

Τα μαθήματα της Περιουσιολογίας δεν απευθύνονται σε όλους. Μόνο σε εκείνους που όχι μόνο απλά επιθυμούν να μάθουν λεπτομέρειες και γεγονότα από τον πόλεμο των περιούσιων κατά των παραδοσιακών γκοήμ , δηλ. τα πρόβατα , τα γουρούνια και τα βόδια έτοιμα για σφαγή , αλλά αποτελούν ένα νέο είδος γκοήμ , τους νεογκοήμ. Με νέες γνώσεις και με νέα μορφή συνείδησης.



Γκράνδ επιτυχία στην Ινδία: μετά από το βίαιο εμβολιασμό «ενάντια στην πολιομυελίτιδα» , για το οποίο δαπανήθηκαν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογούμενων Ινδών γκοήμ , τα κρούσματα της πολιομυελίτιδας αυξήθηκαν 12 ( !!! ) φορές. Αύξηση 1200% . Ακόμη μια μεγάλη νίκη στον πόλεμο των περιούσιων κατά των μαζών των γκοήμ.


Πλήρης και άνευ όρων επιτυχία ακόμα μιας γκοημοσφαγής. http://www.naturalnews.com/035588_polio_vaccine_India_paralysis.html

«Κύριοι» και «κυρίες» γκοήμ!!! Τα παιδιά δεν θα αρρωσταίνουν με πολιομυελίτιδα όταν έχουν μια υγιεινή διατροφή, καλές συνθήκες διαβίωσης και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και όχι όταν τους περάσουν ιό γεμάτο με ανοσοκατασταλτικά!


Δείτε εδώ ένα πρόσφατο γεγονός: το 78% των πακιστανοπαίδων που προσβλήθηκαν με
πολιομυελίτιδα είχαν εμβολιαστεί «κατά» της  πολιομυελίτιδας (!!!)  "78 percent of Pakistani children withpolio were given polio vaccines"

Δηλ. η θετική επίδραση του εμβολίου ισούται περίπου μηδέν; Στην πραγματικότητα η συχνότητα των κρουσμάτων πολαπλασιάζετε κατακόρυφα.

Εσείς , «κύριοι» και «κυρίες» , βασίζεστε στην λανθασμένη παραδοχή ότι οι περιούσιες αρχές σε κάθε χώρα θέλουν το καλό των γκοήμ.

Αγοράζουν από τις περιούσιες φαρμακοβιομηχανίες , με τα δισεκατομμύρια των φορολογουμένων και μολύνουν σκόπιμα το πληθυσμό με πολιομυελίτιδα….. Δείτε και εδώ: στη Νιγηρία το 2009, μετά από την εκστρατεία εμβολιασμού «κατά» τηςπολιομυελίτιδας, τα παράλυτα παιδιά από τον ιό της πολιομυελίτιδας είναι διπλάσια σε αριθμό από το 2008.

Το εμβόλιο «κατά» της πολιομυελίτιδας το έφτιαξε ο Εβραίος ( θα μπορούσε να μην είναι;;;;)  Jona Salk , ο οποίος παλιότερα είχε πιαστεί να κάνει πειράματα πάνω στους γκοήμ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου