Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Συγκλονιστική Ομιλία Της Γερμανίδας Δικηγόρου Sylvia Stolz – Η Οποία Φυλακίστηκε Από Την Κατοχική Γερμανική Κυβέρνηση…, Επειδή Παρουσίασε Αποδεικτικά Στοιχεία Που Αποκάλυπταν Το Ψέμα Του “Ολοκαυτώματος®” Στη Δίκη Του Ernst Zundel…!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα, λίαν ενδιαφέρουσα και σημαντική ομιλία από την Γερμανίδα, αγωνίστρια της Αλήθειας, δικηγόρο Sylvia Stolz, που αξίζει να την παρακολουθήσετε μέχρι τέλους…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου