Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Το δολοφονικό πρόσωπο του Ισραήλ και η πολιορκία του «ναού της γεννήσεως του κυρίου» τον Απρίλιο του 2002.

του Jihad

Το τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη άλλη μια επέμβαση του Ισραήλ στα εσωτερικά της χώρας μας. H παρουσία δυνάμεων του Σιωνισμού τόσο στον εναέριο χώρο του Αιγαίου όσο και στις βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει την υπογραφή της κατοχικής κυβέρνησης του Σαμαρά αλλά και την σιωπηρή συνενοχή του συνόλου των 300 βο(υ)λευτών.

Εδώ και ελάχιστα χρόνια στα πλαίσια των συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι πολιτικάντηδες, οι ελληνικές αεροπορικές δυνάμεις συμμετέχουν σε κοινές ασκήσεις με τα πολεμικά αεροσκάφη των Εβραίων. Κανείς έως τώρα δεν έχει προχωρήσει σε μια ουσιαστική καταγγελία της κατάστασης αυτής, ενώ οι μέχρι χτες «σιωνιστοφάγοι» τύπου ΣΥΡΙΖΑ σπεύδουν  να προσκυνήσουν  το τοτέμ του Αμερικανισμού και παρευρίσκονται με μεγάλη άνεση στις αίθουσες των εβραϊκών ιδρυμάτων που καθορίζουν την οικονομική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.Οι πρώτοι που αναγνώρισαν το κράτος δολοφόνο που ακούει στο όνομα Ισραήλ, ήταν οι κυβερνώντες της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ο οποίος και διατηρεί δεσμούς αίματος με την χώρα αυτή … Στην συνέχεια οι μετέπειτα δημοκρατικές κυβερνήσεις ενίσχυσαν το καθεστώς των Σιωνιστών ενώ από την άλλη πλευρά δεν προχώρησαν σε κάποια ουσιαστική ενέργεια υπέρ των Παλαιστινίων. Άλλωστε πολλοί από αυτούς που σήμερα εμφανίζονται ως αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους δεν είναι παρά φερέφωνα της MOSSADκαι των Αμερικανοσιωνιστών. 


Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης και εκδοτικοί οίκοι, τραγουδιστές και διάσημα πρόσωπα του lifestyle, στρατιωτικοί αναλυτές και πολιτικοί που ωρύονται εναντίον της Παλαιστινιακής αντίστασης κάθε φορά που πλήττεται ο προαιώνιος εχθρός. Φυσικά περίοπτη θέση ανάμεσα σε όλους αυτούς έχει ο γνωστός γραφικός αριστεριστής που ηγείται κόμματος του τροτσκιστικού χώρου και ένας ανεκδιήγητος «αστέρας» της σύγχρονης ακροδεξιάς που συνεργάστηκε παλαιότερα με τον περιβόητο πράκτορα Βαβύλη και το σινάφι του. Έτσι λοιπόν παντού υπάρχουν πυρήνες και πρόσωπα που σιγοντάρουν την Ισραηλινή εξωτερική πολιτική και αμείβονται πλουσιοπάροχα για αυτό τον σκοπό.

Η έλλειψη ουσιαστικής αντίστασης στα σχέδια των φιλοσιωνιστικών δυνάμεων έχει ενισχύσει όλες αυτές τις επικίνδυνες απόψεις σε σημείο που αυτές πλέον να προβάλλονται ανοιχτά! Πολλοί αντέδρασαν στην συνάντηση του Τσίπρα με τον Σιωνιστή και εγκληματία πολέμου Πέρες αλλά αυτό το γεγονός δεν στάθηκε ικανό για να αμφισβητηθεί η εσωκομματική του εξουσία. Από την άλλη μεριά μόλις πριν λίγες ημέρες ο Καμμένος του γνωστού κόμματος ΑΝ.ΕΛ υπεραμύνθηκε της συνεργασίας των Κυπρίων πολιτικών με τους Ισραηλινούς δολοφόνους σχετικά με τα κοιτάσματα πετρελαίου στην περιοχή αυτή!

Καθόλου τυχαία δεν είναι άλλωστε αυτή η δήλωση αφού ο παγκόσμιος δυνάστης δεν ξεχνάει ποτέ τους υποστηρικτές του σε οποιοδήποτε επίπεδο. Την δική του σημασία έχει άλλωστε η δήλωση ενός ακροδεξιού βουλευτή στην βουλή ότι «όποιος και αν είναι αυτός που θα πλειοδοτήσει σε μελλοντικό διαγωνισμό για τα πετρέλαια η Ελλάδα σε συνεργασία μαζί του  θα προχωρήσει άμεσα σε εκμετάλλευση των κοιτασμάτων». Άραγε αν το Ισραήλ καταφέρει να προκριθεί σε μελλοντικό διαγωνισμό θα γίνει αποδεκτό το γεγονός από το εν λόγω «πατριωτικό» κόμμα;

Εδώ να σημειώσουμε ότι το γνωστό ΕΛΑΜ στην Κύπρο καθώς και η Εκκλησία της νήσου δεν έχουν προβάλλει οποιαδήποτε αντισιωνιστική στάση απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι εβραϊκές δυνάμεις εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο της κυπριακής δημοκρατίας, οι ακροδεξιοί μαζί με τους παπάδες και σε συνεργασία με το σύνολο του πολιτικού κόσμου στο νησί - πλην του ΕΔΗΚ και του Λουκά Σταύρου για να είμαστε δίκαιοι - σιωπούν για πολλοστή φορά μπροστά στα γεγονότα!

Σήμερα που η Συρία είναι στο στόχαστρο των Σιωνιστών και των Σαλαφιστών ουδείς νοιάζεται, άλλωστε από το ΚΚΕ μέχρι και την «Χρυσή Αυγή» όλοι σιωπούν για την σιωνιστική ιμπεριαλιστική επέμβαση πλην κάποιας τυπικής  αρθρογραφίας σε ιστοσελίδες και των κλασσικών και απολύτως βαρετών ανακοινώσεων. Κινήσεις που όχι μόνο δεν πλήττουν το Ισραήλ όπως οφείλουν άλλωστε να πράξουν αλλά αποσκοπούν στο να είναι το άλλοθι για το εσωκομματικό παιχνίδι. Η Εκκλησία του Ιερώνυμου και του Βαρθολομαίου στηρίζει τους Σιωνιστές με την ένοχη σιωπή της εδώ και χρόνια, σίγουρα όλα αυτά τα γεγονότα μαζί καθόλου τυχαία δεν είναι.

Οι τελευταίες καταγγελίες για πειράματα του Ισραήλ σε πληθυσμούς που προέρχονται από την Αιθιοπία καθώς και τα σχέδια αποικισμού των Παλαιστινιακών εδαφών με εβραϊκούς πληθυσμούς ουδέποτε έχουν απασχολήσει τα έντυπα που μιλάνε για «ρατσισμό και φασισμό» ή διάφορες κινήσεις όπως ηYRE και η ΟΑΚΚΕ που σε άλλες περιπτώσεις σπεύδουν να διοργανώσουν πικετοφορίες και συνελεύσεις ...

Μια άγνωστη σελίδα στην ιστορία της Παλαιστίνης είναι η πολιορκία του «ναού της γεννήσεως του κυρίου» στην Βηθλεέμ την περίοδο 02.04.2002 - 10.05.2002. Εκεί είχαν βρει καταφύγιο καταζητούμενοι μαχητές της Παλαιστινιακής αντίστασης και συγκεκριμένα της εθνικιστικής Fatah. Στο πλευρό τους βρέθηκαν μοναχοί οι οποίοι αρνήθηκαν να τους εγκαταλείψουν ή να τους προδώσουν. Οι Εβραίοι σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ ραδιουργίας και δολοφονικού ενστίκτου έσπευσαν να εξοντώσουν τους αμυνομένους με ελεύθερους σκοπευτές ενώ δεν δίσταζαν να πυροβολούν και τους τραυματίες αλλά και τους μοναχούς!

Οι Παλαιστίνιοι την εποχή εκείνη διεξήγαγαν την 2η ηρωική«Ιντιφάντα» και μάλιστα μόλις είχαν δολοφονηθεί εκατοντάδες άμαχοι στην πόλη Τζενίν και αλλού, γεγονός που συγκλόνισε τον κόσμο. Οι πρωτεργάτες της δολοφονίας ήταν φιλοσιωνιστές Λιβανέζοι και χιλιάδες Ισραηλινοί που τους συνόδευαν στην πολιορκία της πόλης. Άμεσα οι κληρικοί διαφορετικών δογμάτων δέχτηκαν να προστατεύσουν τους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους Παλαιστίνιους αντάρτες. Στο πλευρό τους βρέθηκαν συγκεκριμένα Καθολικές καλόγριες και ιερείς, Ορθόδοξοι μοναχοί Ελληνικής καταγωγής και Αρμένιοι. Ενώ ο δολοφόνος Αριέλ Σαρόν μιλούσε για εκατοντάδες «τρομοκράτες» οι περισσότεροι ήταν απλοί πολίτες που έσπευσαν να σωθούν από τις μονάδες θανάτου. Κανένας επικυρίαρχος της περιοχής δεν είχε τολμήσει να εισβάλλει στον ιερό αυτό χώρο του Χριστιανισμού για εκατοντάδες χρόνια. 

Οι Ιουδαίοι όμως ως επιστήμονες του τρόμου και ειδικοί σε βεβηλώσεις ιερών χώρων περικύκλωσαν τον ναό με ρομπότ που είχαν οπλικά συστήματα, γερανούς, αερόστατα, θερμικές κάμερες, άρματα μάχης και μονάδες στρατού. Πολλές φορές επιχείρησαν να εισβάλλουν στον χώρο αλλά αποκρούστηκαν ενώ ο ναός έπαθε σημαντικές ζημιές από τις εκρήξεις και τις φωτιές. Να σημειωθεί ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι που έπεσαν νεκροί πυροβολήθηκαν εντός του ναού ή όταν προσπάθησαν να βρουν φαγητό, οι ύπουλοι δολοφόνοι μάλιστα είχαν ως στόχο  τον οποιονδήποτε παρατηρούσαν κοντά σε παράθυρο ενώ κάποιες φορές υπήρξαν απώλειες από όπλα που είχαν ως εξοπλισμό σιγαστήρα ...

Οι Ιουδαϊκές ύαινες κατέλαβαν τον Αρμενικό τομέα του ναού και όταν απέτυχαν να επεκταθούν περισσότερο λεηλάτησαν το σημείο αυτό και μετά έριξαν το φταίξιμο στους Παλαιστίνιους. Επίσης δεν επέτρεψαν να μεταφερθούν εφόδια και τρόφιμα στους πολιορκημένους ενώ καταγράφησαν περιπτώσεις που αρνήθηκαν την χορήγηση ιατρικής φροντίδας σε τραυματίες με αποτέλεσμα να πεθάνουν αβοήθητοι. Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα το μακρύ χέρι της Κατεχάκη στην Ελλάδα - η φιλοσιωνιστική ακροδεξιά μέσω της εφημερίδας «Στόχος» - έκανε λόγο για ζημιές εκ μέρους των Παλαιστινίων πράγμα το οποίο ήταν απολύτως ψευδές.

Επίσης για τους πολιορκημένους δεν υπήρχε καμιά δυνατότητα για επικοινωνία, σίτιση, φάρμακα ή νερό. Άρχισαν να τρώνε τα φύλλα των δέντρων και κομμάτια από γρασίδι και οτιδήποτε μπορούσε να σιτίσει τα 250 άτομα. Οι πολιορκητές χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να κάμψουν το ηθικό τους όπως συνεχείς βολές φωτοβολίδων και καπνογόνα, απειλές μέσω μεγαφώνων και ηχητικές συσκευές σε υψηλές συχνότητες που χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου. Φυσικά για να μολύνουν τον χώρο και να υπομονεύσουν την υγεία των Παλαιστινίων δεν άφηναν επί ημέρες να μεταφερθούν τα πτώματα των ανταρτών!
Η αλληλεγγύη των Παλαιστινίων υπήρξε υπόδειγμα πειθαρχίας και αγωνιστικότητας και άντεξαν όλες αυτές τις ημέρες σε αυτή την κατάσταση, την ίδια εποχή όμως το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών και η εκκλησία της Ελλάδος κράτησε άκρως υποχωρητική στάση απέναντι σε αυτή την τραγωδία και την προσβολή ενός χώρου για τον  οποίο  η Ελλάς οφείλει να προστατεύει από τους Σιωνιστές. 

Μετά από 39 ημέρες και αρκετές απώλειες στις τάξεις των αμυνομένων - 7 νεκροί και 40 τραυματίες - καθώς και την διεθνή κατακραυγή η Ε.Ε. δέχτηκε να φιλοξενήσει 13 άτομα τα οποία απελάθηκαν από το Ισραήλ για πάντα, ενώ άλλοι 26 εξορίστηκαν στην Γάζα. Οι αρχές των Βρυξελλών ήταν αυτές που κατέδωσαν ποιοι βρίσκονται μέσα στο ναό με αποτέλεσμα οι Σιωνιστικές αρχές να απαιτήσουν την εξορία συγκεκριμένων προσώπων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου