Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Προσοχή : Η Greenpeace έχει ανακοινώσει την μαύρη λίστα με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους Γενετικά Μεταλλαγμένα1.    Σοκολάτες  Hershey's Cadbury Fruit&Nut
2.    Mars M&M
3.    Snickers
4.    Twix
5.    Milky Way
6.    Σοκολάτες , κακάο Cadbury
7.    Ferrero
8.    Nestle
9.    Ροφήματα Nestle Nesquik
10.  Ρόφημα  Соса-Соla
11.  Σπράϊτ, Φάντα, Κίνλι
12.  Pepci-Со Pepsi
13.  7-Up
14.  Φιέστα
15.  ¨Όλα τα Kellogg's
16.  Σούπες Campbell
17.  Ρύζι  Uncle Bens , Mars
18.  Σάλτσες Knorr
19.  Τσάϊ  Lipton
20.  Μπισκότα Parmalat
21.  Μαγιονέζες , Σάλτσες κ.α. της Hellman's
22.   Μαγιονέζες , Σάλτσες κ.α. της Heinz
23.  Παιδικές τροφές Nestle
24.  Παιδικές τροφές Hipp
25.  Παιδικές τροφές Abbot Labs Similac
26.  Γαλακτοκομικά, τυριά, παιδικές τροφές Denon
27.  McDonald's
28.  Σοκολάτες, πατατάκια, καφές, παιδικές τροφές Kraft
29.  Σάλτσες , σούπες  Heinz Foods
30.  Παιδικές τροφές κ.α. της Delmi Unilever

Σημ. για ανήξερους γκοήμ : τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα δεν είναι απλά πολύ επικίνδυνα για την υγεία , αλλά προκαλούν στείρωση . Τα γενετικά μεταλλαγμένα  φυτά δεν βλαστούν , δηλ. είναι στείρα. Και όπως είναι γνωστό «είσαι ότι τρως» . Σήμερα είναι όλο και πιο δύσκολο, σε μερικές περιοχές της χώρας μας ακόμη και αδύνατο, να βρίσκει κανείς παραδοσιακούς σπόρους που να βλαστούν . Σχεδόν όλοι ο αγρότες αγοράζουν από τους λεγόμενους «γεωπόνους» και «φυτώρια» έτοιμους βλαστούς . Μια φορά , όταν σκόπευα να αγοράσω βλαστούς ντομάτας , ρώτησα έναν «γεωπόνο» από πού είναι οι σπόροι η απάντηση με άφησε άφωνο : από το Ισραήλ γιατί το Ισραήλ είναι πρωτοπόρος στον βιογενετικό τομέα…..

Φυσικά ούτε και τα ΓΜ "δεν έχουν σχέση" με την συνομωσολογία και την τροφική γενοκτονία απλά οι δημοκρατικές κυβερνήσεις θέλοντας το καλό μας πετυχαίνουν για κάποιο μυστηριώδη λόγο το αντίθετο. 

Δείτε και αυτό το βίντεο:  

ΗΠΑ: Σιωνιστής Βιοτεχνικός Γενετιστής Επιστήμονας Παραδέχεται Ότι “Τα Μεταλλαγμένα Προϊόντα Προκαλούν Στείρωση και Θάνατο, Αλλά Αυτό Δεν Είναι Πρόβλημα, Γιατί Υπάρχει Υπερπληθυσμός Στη Γη”…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου