Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Κρέας αλόγου : μεγάλη υποκρισία σαρκοβόρων

   
      Τις τελευταίες μέρες όλα τα ΜΜΕξαπάτησης (εδώ και εδώ) αλλά και πολλές ιστοσελίδες (εδώ και εδώ) σε ένα παροξυσμό υποκρισίας και στρουθοκαμηλισμού , τα κύρια χαρακτηριστικά των παραδοσιακών γκοήμ, γράφουν για το δήθεν «διεθνές διατροφικό σκάνδαλο» . Ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης πωλείτε κρέας αλόγου για κρέας βοδινό .
      Δεν είναι δήγμα ότι η σαρκοφαγία επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο την υγεία των ανθρώπων , αλλά και την στοιχειώδη λειτουργία του εγκεφάλου ; Οι αγελάδες, τα βόδια και τα κατσίκια σε τι διαφέρουν από τα άλογα και αρνείστε να τα φάτε ; Αφού και τα άλογα από την φύση τους τρώνε μόνο χορτάρι  …..
      Φταίει ο «πολιτισμός» σας , οι γευστικές σας προτιμήσεις ή η υποκρισία σας που δεν τα προτιμάτε ;
     «Σκάνδαλο» θα μπορούσε να είναι όχι ότι πωλείτε κρέας αλόγου , αλλά το ότι λένε ψέματα στους σαρκοβόρους για το τι τρώνε , αλλά σ’ αυτόν τον κόσμο της υποκρισίας και ψεύδους σε όλα τα θέματα αυτό αποτελεί κανόνα και όχι «σκάνδαλο» .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου