Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Σαν ρολόι δουλεύει η Παγκόσμια Μεταλλαξηοκρατία.Στις επερχόμενες εκλογές στην Βενεζουέλα η Παγκόσμια Εβραιοκρατία προετοιμάζεται καλά. Δεν υπάρχουν υποψήφιοι εκτός από τον υποψήφιο της Ιουδαιοδημοκρτίας.  Δεύτερο Τσάβες η Παγκόσμιος Τυραννος δεν θα επιτρέψει:

«Η Βενεζουέλικη αντιπολίτευση διόρισε υποψήφιο με εβραϊκή καταγωγή. Ο Henrique Capriles Radonski είναι εγγονός ενός απομειναριού του Ολοκαυτώματος από την Ευρώπη. Η γιαγιά του είναι από το γκέτο της Βαρσοβίας«.  Δείτε την Ισραηλίτικη πηγή.

Για τους Βενεζουελιανούς γκοήμ ο εβραιοχάζαρος από την Πολωνία θα είναι ο απλά ο «Καπρίλες».  Αυτό είναι πολύ απλό για τους πρωταθλητές των μεταλλάξεων , για τους χαμαιλέοντες: βάλε μουστάκι, άλλαξε τις πινακίδες, πήδηξε σε άλλη θρησκεία, σε άλλο κόμμα, φύγε σε άλλη χώρα εαν χρειαστεί ….. όλα για να είσαι χρήσιμος στην Παγκόσμια Μεταλλαξηοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου