Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Medicine - «Ιατρική»

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπός (άνθρωπος και όχι ανθρωπόμορφο ζόμπι) ασχοληθεί με την σημερινή «ιατρική» θα του γεννηθούν πάρα πολλά ερωτήματα. Η ανάλυση των μερικών προτάσεων αυτής της λεγόμενης «επιστήμης» είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να μπορέσουμε να διακρίνουμε καθαρά την διπλή δομή του σημερνού (και όχι μόνο) κόσμου μας , ο οποίος αποτελείτε από ένα φανερό αλλά ασήμαντο μέρους και ένα άλλο κρυφό αλλά πάρα πολύ σημαντικό .

Είναι σαν να βλέπει κανείς τον εαυτό του και τη ζωή του μέσα από έναν παραμορφωμένο καθρέφτη : για να βλέπεις την σωστή αντανάκλαση και την σωστή εικόνα πρέπει να κοιτάς μόνο από τη μια συγκεκριμένη οπτική γωνιά και να μην ακούς διάφορους βαλτούς «ειδικούς» και «πανεπιστημιακούς» να σου αλλάζουν επίτηδες την σωστή οπτική γωνιά .


Οι άνθρωποι παθαίνουν κατά κάποιοι χρονικά διαστήματα αυτό που λένε «κρυολόγημα». Κάποιοι το παθαίνουν πολλές φορές το χρόνο. Έχετε ρωτήσει ποτέ τους «γιατρούς» σε τι οφείλεται αυτό; Τι ένα αυτό που τρέχει για 6-7 μέρες από την μύτη ; Δεν θα πάρετε σαφή απάντηση. Δοκιμάστε το….  Θα αναμασούν για «αποδυνάμωση του οργανισμού», για «ιούς» για «ψύξη» κλπ . Πως συνδέεται η ψύξη με το «κρυολόγημα» ; Πάντως η σύνδεση με το κρύο είναι παραπλανητική καθώς «κρυολόγημα παθαίνει κανείς και τον ζεστό καλοκαίρι μας και τον χειμώνα της Σιβηρίας. Και αυτοί οι άνθρωποι τολμούν να μας συμβουλεύουν σε κάτι ;….  

Δεν μας λένε ποτέ οι «γιατροί» πως με μια μέρα απλής ολικής νηστείας την εβδομάδα όχι μόνο δεν θα είχε κανένας , με οποιοδήποτε τρόπο ζωής και διατροφής, ποτέ «κρυολογήματα» , αλλά η υγειά των ανθρώπων στο σύνολο και των μελλοντικών γενεών θα είχε βελτιωθεί πολύ σημαντικά .


Κάτι το οποίο είχα διαβάσει παλιά : ο παγκόσμιος τζίρος των ναρκωτικών ανέρχεται μόλις στο 3% του τζίρου της ασπιρίνης και του παναντόλ , δηλ. των «ελαφρών» φαρμάκων «κατά του κρυολογήματος» και του «πονοκεφάλου».




“Death by Medicine” : "A group of researchers meticulously reviewed the statistical evidence and their findings are absolutely shocking.4 These researchers have authored a paper titled “Death by Medicine” that presents compelling evidence that today’s system frequently causes more harm than good.This fully referenced report shows the number of people having in-hospital, adverse reactions to prescribed drugs to be 2.2 million per year. The number of unnecessary antibiotics prescribed annually for viral infections is 20 million per year. The number of unnecessary medical and surgical procedures performed annually is 7.5 million per year. The number of people exposed to unnecessary hospitalization annually is 8.9 million per year. The most stunning statistic, however, is that the total number of deaths caused by conventional medicine is an astounding 783,936 per year. It is now evident that the American medical system is the leading cause of death and injury in the US. (By contrast, the number of deaths attributable to heart disease in 2001 was 699,697, while the number of deaths attributable to cancer was 553,251.5) Δηλ. : " Ομάδα ερευνητών επεξεργάστηκε δεδομένων στην ιατρική και τα αποτελέσματα του είναι σοκαριστηκάΗ πεποίθησή τους είναι ότι η σύγχρονη ιατρική κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Δημοσίευσαν τα αποτελέσματα με τίτλο «Ο θάνατος από την Ιατρική». Επικαλούνται στοιχεία ότι μόνο οι επίσημα επιβεβαιωμένες επιπλοκές από δράσεις των φαρμάκων στις ΗΠΑ είναι 2,2 εκατ. το χρόνο! Ο αριθμός μάταιων χορηγημένων αντιβιοτικών για λοιμώξεις από ιούς στους οποίους τα αντιβιοτικά εξαρχής δεν δρουν ανέρχεται στα 20 εκατ. περιπτώσεις ετησίως! Ο αριθμός των μάταιων εγχειρίσεων και άλλων ιατρικών διαδικασιών στα ΗΠΑ είναι 8,9 εκατ. ετησίως! Ενώ γα όλα αυτά οι γιατροί έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά!»
ΙΑΤΡΙΚΗ - η κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ! 783.936 άνθρωποι το χρόνο! 
Ενώ οι καρδιακές παθήσεις προκαλούν το θάνατο σε 699.697 ανθρώπους και ο καρκίνος 553.251 περιπτώσεις! " - ΠΗΓΗ Και πως οι «γιατροί» καταφέρνουν να κρατήσουν το κύρος της «ιατρικής»; Χωρίς την καλά οργανωμένη Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία (ΠΣΑ) αυτό είναι αδύνατον….



«Legal drugs like painkillers have actually killed more individuals than illegal drugs like cocaine and heroin combined.»  Δηλ. : "Τα παυσίπονα σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι η κοκαΐνη και η ηρωίνη μαζί!" - ΠΗΓΗ


Το παρακάτω μήνυμα είναι συγκλονιστικό για το νόημα του καθώς πίσω από αυτό βρίσκονται τα εκατομμύρια των γκοήμ όλου του κόσμου που έχουν δολοφονηθεί από τα φάρμακα «ενάντια» στο άσθμα : "Asthma Drugs Kill More than AsthmaFDA Ignores Risk" Δηλ: «Τα φάρμακα για το άσθμα σκοτώνουν περισσότερους από ό, τι το άσθμα , η FDΑ αγνοεί τον κίνδυνο» - ΠΗΓΗ  Καταλάβατε ; Δηλ. ο οργανσμός που είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων στις ΗΠΑ γράφει στα αρχ...ια του τους γκοήμ που παθαίνουν σαν τις μύγες.



«Following a long line of reports finding pharmaceutical drugs to be deadlier than traffic accidents and many illegal drugs, it has now come out that many asthma drugs are actually killing more patients than asthma itself.It may be hard for you to believe, but many popular asthma drugs like Symbicort, Advair Diskus, Serevent Diskus, Dulera and Foradil actually warn customers on their labels that they cause an increased “risk of death from asthma problems.”Killing around 4,000 per year conservatively, the drugs are killing more people than the disease itself Δηλ : «Μετά από τις εκθέσεις ότι οι θάνατοι από τα φάρμακα είναι περισσότερα από τις αυτοκαταστροφές έγινε γνωστό ότι τα φάρμακα γαι το άσθμα σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι το άσθμα.» - ΠΗΓΗ



«Girls as young as 13 have been fitted with contraceptive implants at school without their parents knowing.» Δηλ. «Στην Αγγλία στα 13-χρονα κοριτσάκια σε ένα σχολείο οι
γιατροί βάζουν αντισυλληπτικά εμφυτεύματα χωρίς την γονική ενημέρωση» . ΠΗΓΗ  Κύριοι
νεογκοήμ, τα «αντισυλληπτικά εμφυτεύματα» είναι  ορμόνες οι οποίες δημιουργούν στα 13
χρονα κοριτσάκια ορμονική εικόνα σαν αυτή των ηλικιωμένων γυναικών στη φάση της εμμηνόπαυσης και χαλάνε μια κ’ έξω την ζωή των παιδιών καθώς με μαθηματική ακρίβεια θα έχουν στο μέλλον καρκίνους , όγκους , θα είναι στείρες κλπ.


Τελευταία στις ΗΠΑ μαζεύουν τα όπλα από τα νοικοκυριά λόγο «κινδύνων». Δείτε όμως ποιό είναι το ποσοστό θανάτων που προκαλεί η ιουδαιοιατρική σε σύγκριση με τα εγκλήματα που αφορούν τα όπλα: «Doctors Kill 2,450% More Americans than all Gun-Related Deaths Combined» ΠΗΓΗ Δηλ, κύριοι γκοήμ, οι γιατροί σκοτώνουν κατά 2500% !!!! περισσότερους ανθρώπους από ότι όλα τα εγκλήματα με όπλα συνολικά. Στις ΗΠΑ όλοι οι γιατροί είναι περιούσιοι με γκοήμ τους πελάτες. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;;;; ….. Αυτό δεν είναι γκοημοσφαγή; 


8 σημειώσεις από έναν χειρούργο του καρκίνου που θα κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα. Δείτε εδώ



Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι οι περιούσιοι κανίβαλοι ρούλλς:   "How Cells from an Aborted Fetus are Used to Create Novel Flavor Enhancers" ΠΗΓΗ Οι ενισχυτές γεύσεις και μυρωδιάς…..  Βάζουν τους γκοήμ να τρώνε ανθρώπινη σάρκα και αυτοί σε μόνιμη αφασία…  Και μετά μερικοί υποστηρίζουν ότι οι γκοήμ είναι άνθρωποι και όχι γουρούνια και βόδια….. Ρωτήστε εκεί στα «νοσοκομεία» αν πετάνε τα αγέννητα γκοημόπουλλα ή τα μαζεύουν στα ψυγεία;  Τι τα κάνουν τέλος πάντων;;;; ….

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου