Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Το κράτος είναι ο τρομοκράτηςΑπέχθεια και αηδία προκάλεσε η πρόσφατη σκύλευση και ο διασυρμός τριών νέων παιδιών από την αστυνομία, που στο πρόσωπό τους "ανακάλυψε" την τρομοκρατία και περιφέρει από σήμερα τα ονόματά τους και τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ. Γιατί; Διότι φέρονται ότι έκαψαν ένα ΑΤΜ! Οι διαμορφωτές κοινής γνώμης μίλησαν για συμμορία, τρομοκρατία κλπ, είδαμε οκτάλεπτο (!) βίντεο των γαλονοφόρων της αστυνομίας Βόλου να επιδικνύουν το κατόρθωμά τους.

Δεν τηρείται κανένα πρόσχημα από ένα κατάπτυστο κράτος που διασύρει οικογένειες και παιδιά για μια ...τράπεζα. Δε σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι ο ένας εκ των τριών είναι ΑΝΗΛΙΚΟΣ. Φυσικά αυτό είναι λογικό κι επόμενο από τη στιγμή που όλοι αυτοί εξυπηρετούν ένα και μόνο αφεντικό. Το κεφάλαιο. Στο site της αστυνομίας αναφέρεται πως η δημοσίευση των ονομάτων και των φωτογραφιών "αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκόμενων πράξεων, την προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων". Οποία υποκρισία.

Παιδιά κρατάτε γερά, η τρομοκρατία του κράτους δε θα περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου