Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Μπράβο σε αυτούς που φυγάδευσαν τα λεφτά τους


Η ιδέα του κουρέματος των καταθέσεων ρίχθηκε πριν από τις εκλογές . 
Μάλιστα ο Νίκος Αναστασιάδης άρπαξε την προεδρία εξαπατώντας το λαό ότι δεν θα αποδεχόταν για κανένα λόγο το κούρεμα των καταθέσεων. 
Συνεπώς όσοι πρόλαβαν και έβγαλαν τα λεφτά τους εκτός Κύπρου για να τα γλυτώσουν από την ληστεία του κουρέματος καλώς έπραξαν. 
Κανένας νόμος και καμιά ηθική δεν μπορεί να τους καταδικάσει. 
Το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ένοχο .
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές , εθνικοσοσιαλιστές και φασίστες που πιστεύουμε σε μια κοινωνία που θα συντρίψει τη δουλεία του τόκου , θεωρούμε ορθή κάθε κίνηση που υποσκάπτει το σύστημα στην οικονομική , πολιτική , ιδεολογική και ηθική του διάσταση. 
Ηθική μας είναι ο πόλεμος κατά του συστήματος .
Όσοι έμειναν στη σπηλιά του Κύκλωπα εμπιστευόμενοι τα φιλάνθρωπα αισθήματα του , πληρώνουν τώρα το τίμημα. 

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου