Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Μπλόκο» σε Κατίδη, «Original», και Διεθνή Σιωνισμό !



του Jihad.
Πολύ ενδιαφέρον το θέατρο που παίζεται τις τελευταίες ημέρες στις οθόνες των μέσων μαζικής αποβλάκωσης. Από την μια μεριά ο φιλελεύθερος και «πατενταρισμένος» αντιφασίστας Σαμαράς υποκλίνεται με απόλυτο σεβασμό μπροστά  στον «χρυσό μόσχο»  του Σιωνισμού κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ανθρώπων που ενισχύουν την Σιωνιστική πολεμική μηχανή. Βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον μαυροφορεμένο εκπρόσωπο της Σιωνόδουλης Εκκλησίας του Ιερώνυμου και πολύ κοντά στον «φιλοπαλαιστίνιο» Τάσο Κουράκη που μέχρι χτες έχυνε κροκοδείλια δάκρυα για την «Ιντιφάντα» και τον αγώνα των Παλαιστινίων. Όλοι μαζί εκεί για να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στους παγκόσμιους τοκογλύφους, σε αυτούς που ρήμαξαν Πατρίδες και Έθνη, σε αυτούς που πολέμησαν τον Ελληνισμό όσο κανένας άλλος στην Ιστορία.

Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που επιλέγουν να προβάλλουν την φιλοσιωνιστική τους σκέψη. Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει ο παγκόσμιος τύραννος ζητάει την υποταγή των Ευρωπαίων και όταν δεν την έχει εισβάλλει με στρατό μνημόνια και τρόικες στις Πατρίδες, διαλύει κοινωνικούς ιστούς και παράλληλα κουνάει την μαριονέτα του δήθεν «ολοκαυτώματος» για να τρομάξει ακόμα περισσότερο όσους αντιδρούν στην προπαγάνδα και τον εμπαιγμό. Πάντα στην ροή του «έργου» είναι αναγκαίος ο χρήσιμος ηλίθιος που θα παίξει τον ρόλο του «σκιάχτρου» για να φοβίσει στο κρίσιμο σημείο τις ηλίθιες μάζες.

περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου