Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Γρηγόρη , δώσε μας μια σταγόνα από το Αίμα σου να μπολιάσουμε το αίμα μας.

      Ήταν 3 Μαρτίου 1957. Στα βουνά του Μαχαιρά, ο Γρηγόρης Αυξεντίου έδινε μαθήματα ηρωϊσμού, σ’ όλη την οικουμένη. Μέσα στο κρησφύγετό του έλεγε: “Αρκετή υπηρεσία πρόσφερα διδάσκοντας πως κρατάνε το όπλο και πολεμούν. Πρέπει όμως να τελειώσω διδάσκοντάς τους και πως να πεθαίνουν”.
      Ο αγώνας του Αυξεντίου δεν στηριζόταν σε στρατιωτική υπεροχή. Στηριζόταν στη νίκη στο ηθικό επίπεδο, μέσω της θυσίας του. Η θυσία, είναι μιά μορφή αγώνος, που αποτελεί αποκλειστικά προνόμιο των δυνατών φυλών και ανθρώπων με ανώτερη νευροψυχική δόμηση. Είναι η μορφή εκείνη συγκρούσεως που διαλέγουν λίγοι άνθρωποι, για να γίνουν φωτεινά παραδείγματα και στοιχείου περηφάνειας στους λαούς που ανήκουν. Είναι η μορφή αγώνος, που δόξασε τον Ελληνικό λαό μέσα στην Ιστορική του πορεία. Δεν υπάρχει άλλη φυλή, που να έκανε την μορφή αυτή συγκρούσεως, λάβαρο επιβιώσεως, θάρρους και ανδρείας.
      Η θυσία αποτελεί την μέθοδο της εμμέσου προσπελάσεως απ’ το  στρατιωτικό, στο ποιοτικά ανώτερο επίπεδο, στο ηθικό. Με την θυσία του ο Αυξεντίου δεν επεδίωξε βέβαια, άμεσα στρατιωτικά οφέλη. Αυτό που επεδίωξε ήταν η νίκη σε ένα άλλο επίπεδο, που ο εχθρός δεν εννοείται κάν ότι υπάρχει. Αν ο τρόπος της στρατιωτικής ήττας, που οδηγεί στην θυσία είναι τέτοιος, ώστε να συγκινήσει και να συναρπάσει με το θάρρος, τότε η νίκη έχει κερδιθεί από τους νικημένους…. Αυτό επεδίωξε ο Αυξεντίου, να κάνει τους νικητές νικημένους και τους νικημένους νικητές…. Και τα κατάφερε….         
                                        πηγή κειμένου

1 σχόλιο:

 1. Αυγά ποσέ με γιαούρτι!  PACE ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ EΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΕΙ...Mιλάμε για ένα αίσχος! Mε αφορμή τον ντόρο που έγινε για την PACE.

  Στην Επιτροπή Ισότητας και Κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) τακτικό μέλος είναι και η κ. Ζαρούλια της Χ.Α. στον τομέα Ισότητας Φύλων. Αναπληρώτρια η Ελενα Ράπτη. Επίσης μέλοι είναι οι Τατσόπουλος Πετρος και η Μαρία Γιαννάκη στο τομέα λαθρομεταναστών!

  Αρχηγικό ρόλο στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της PACE έχει η Βενιζελικιά Ντόρα Μπακογιάννη! Φήμες λένε ότι την κ. Ζαρούλια επέλεξε η κ. Μπακογιάννη!Τι είναι αυτή η επιτροπή αλήθεια;; Ασχολείται με πολλά και διάφορα θέματα όπως πχ τα δικαιώματα των LGBT(Lesbian, gay, bisexual, and transgender) που επιλέγουν συνήθως να μην αποκαλύπτουν τον γενετήσιο προσανατολισμό ή τη σεξουαλική τους ταυτότητα στον χώρο εργασίας φοβούμενα τυχόν αρνητικές συνέπειες.

  Επίσης, η επιτροπή ασχολείται για την Προάσπιση Ισότητας των γυναικών σε χώρους εργασίας. Ειδικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εθνοτικές μειονότητες και οι μετανάστριες!!! Ο γάμος και τα σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης συνιστούν ειδικές σχέσεις τις οποίες συνάπτουν οι άνθρωποι ελεύθερα και σκόπιμα προκειμένου να απο­κτήσουν συμβατικά δικαιώματα και υποχρεώσεις……..κ.α

  Γρηγόρη , δώσε μας μια σταγόνα από το Αίμα σου να μπολιάσουμε το αίμα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή